nhrbsr bende çanakkale geliboludayım 10+2 haftadayız hala bir dr bulamadım keşan yada çanakkalede yapıcam doğumu çünkü burda doğum yapmıyorlar:(
Tugce761 Merhabalar, bende 21 haftalık hamileyim. Medical parkta Cengiz Bey ile üniversite hastanesinde Bülent Bey’e gidiyorum. Her iki doktorumdan da çok memnunum.
17papatya Tugce761 canım bülent hoca nasıl bi doktor bir de bana medicalparktaki doktorum cem bey NIPT testi yaptırmami istedi de bu testi üniversite hastanesindeki bülent hoca da yaptırıyor mu
mistocookie Gamzeeris istanbulda oturuyorum ama çanakkaleliyim♥️♥️♥️ canım çanakkale♥️♥️ neresindesinz
Pelinnn17 Gamzeeris bende cem beye gidiyorum medicalparkta ☺️oda çok ilgili bir doktor cem beyide tavsiye ederim
mistocookie Gamzeeris bigalıyız annem tarafı .. yazları geliboluda oluyoruz. heryeri ayrı güzel çanakkalenim tabi orası ayrı♥️
Gamzeeris mistocookie evet ya gercekten oyle bizde kilitbahirdeyoz yazlari orasida cok guzel dediginiz gibi valla hereyeri ayri guzel🥰🥰
Fulyacoban Firdevs45 en azından öğrenmiş olduk kendimizi rahatça ifade edebildiğimiz bir doktorumuz var 🥰
SenaBilgin Gamzeeris muayene ücretlileri ne kadar acaba birde sezeryan ücreti hakkında bilginiz var mı