Gokce35- Bebekliannee valla çok iyi dayanmissin doğuma kadar nasıl beklerim bilemedim 🤭🤭 doğumu bile artık olup bebeğimi kucağıma almak istiyorum
Bebikkcik Gokce35- hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allah ben doğurdum kızımda 5 aylık oldu çok şükür 🥰
nacik0015 Gokce35- şimdi 31. Haftadayız çok şükür herşeyini tamamladık biz fiyatlardan dolayı yılbaşından önce aldık durumunuz varsa geciktirmeden alın derim zira her geçen gün zamlanıyor herşey
Tire35 Gokce35- evet biraz öyle o yüzden belki biraz daha bekleriz :)) erkek bizim 22+1 deyiz doğum için 29 haziran gösteriyor ultrason da
Tire35 Gokce35- siz ne alacaksınız aklınızda model var mı ben çekmeceli kullanışlı bi şey olsun istiyorum ama hiç bakınmadık
Tire35 Gokce35- aa evet bunlar çok güzel ama eşim benim kurmam gereken bir şey almayalım dedi jdjdjs o yüzden bakalım nasıl bi şey alıcaz belli değil
Elifsenayldrm Gokce35- 15. Haftamda aldım ben biraz erken davrandım indirim vardı çünkü kaçırmak istemedim şimdi 34 olduk ufak tefek eksikler kaldı sadece
Gokce35- Tire35 baktığımız yerler kurulum yaptığını söyledi eve kadar gönderip kurulum yapıyorlarmış 😁
Aynenkanka Gokce35- biz her şeye zam geldiği için cinsiyetini öğrendiğimiz gibi çok para tutabilicek her şeyini aldık yılbaşından önce yatağını da ana kucağı bebek arabası vs gibi eşyalarını da yani 16. Hafta gibi aldık zaten yapılıp gelmesi 1 ayı buldu
Gokce35- Aynenkanka ya çok özür dileyerek soruyorum bebek arabasını beşiğini filan siz mi aldınız aileler mi
Gokce35- Aynenkanka pahalı ürün ya anane ve babanne olarak ailelerden bekliyoruz da . Annem beşik kayınvalidem bebek arabasını aldircaz