Mahsati Kızlar doktora gelmiştim kontrole. Normal doğum düşünüyordum, ama bebişimin kilosu fazlaymış, 4.200 fazla da ola bilir, az da Bu kiloyla normal doğum yapan varmı? Sezeryan olucam galiba Siz siz olun yediğinize içtiğinize dikkat edin 🥹
yagizegemom Mahsati oyy maşallah ne yiyip içtin bacım😅 benim sonumda böyle olacak diye çok korkuyorum 🥲 annem erkek kardeşimi doğurmuş 4.100 normal doğum
yesillimonn Mahsati Kaynanam kocamı doğurmuş 4 kilo 250 gram 😀normal dogumla 21 dikiş atmislar. Senin yerinde olsam sezaryen olurdum çünkü illa ki norlmalde dogursan kesi atarlar diye dusunuyorum
Mavidunyamm Mahsati 4 buçuk kiloya kadar normal yapılabilir diye biliyorum ben olsam normali denerdim önce 🥰
Seval2468 Mahsati ben oglumu 37+5 te 4 kilo 56 cm normal doğum yaptım ama gerçekten zorlandım yalan yok . Benim oğlumda daha dursaydı kesin 4 buçuk üstü doğacaktı Allahtan erken geldi. Doktorunuz ne derse bence onu dinleyin . Ben minyon biriydim ve zorlandım ama siz belki boy olarak daha avantajlı biriyseniz ve catiniz dar değilse denenebilir
Mahsati yesillimonn ben de dikişten korkuyorum ya , kendim de öyle kilolu filan değilim, normal halim 53 kilo filan , şimdi 68im 😬
Seval2468 Mahsati benim çok dikisim ve yirtiklarim oldu. 1 ay yataktan kalkamadım. O kadar zorlandimki ıkınmaktan kılcal damarlarım patladı. Ve oğlumu vakumla almak zorunda kaldılar. Ben doğururum diye normalde ısrar ettim. Şimdi yine hamileyim ve bebeğim iri gidiyor yine bu sefer doktoru dinleyeceğim.
Binnur-cam Mahsati benide dün doktorum uyardı valla 36 37 haftada en fazla 3.500 istiyorum fazlası seni çok zorlar dedi şuan yusuf yusuf .. Son 1 ayım kaldı zaten makarna pilav ekmek uzak dur dedi kendim az kilo aldım kızçeme yaramış yediklerim 🤭
Mahsati Binnur-cam şimdi kaç hafta kaç kiloki bebiş? Bi ara hiç dikkat etmedimki, demem o ki Ben etdim, siz etmeyin 😂
Binnur-cam Mahsati 32+4 olduk 2.200 şuan rahim ağzı dikişliyim ben 36 37 haftada dikişimi alıp beklicez ..
VussVuss Mahsati annem abimi 4.300 ile normal dogurmus ama tabi sene bimlem kac😄 yinede denemeye deger. Allah yardimcin olsun❤️
Ebrarkubra VussVuss eskiden kadınlar çok aktif ve hareketliymisti dikişsiz normal doğum yapıyorlarmışdi… şimdi dikişsiz doğum yok diyorlar çünkü artık aktif değiliz ne kadarda aktifim dersek eskiler kadar değiliz 🤣 gebelik döneminde daha da oturuyor birsey olur diye iş yapmiyoruz 🤣🤣🤣
Mervosssse Mahsati öncelikle masallah diyorum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Allah aşkına bacım sen ne yedin ne içtin söyle bize de uygulayalım 😅😅
Seval2468 Mahsati benim biraz sponton oldu 37+5 te olunca catim uygundu kilosuda 4 kilo cikmamisti ultrasonda normal denemek istedim . Dogumum güzel ilerliyordu ama melesef plesantam rahimime yapışmış bebeği aşağı salmadi ve problemler oldu . Ama çok şükür oğlum çok sağlıklı doğdu