Bebikkcik ebem kesmeye kalkıstı beni çekiştire çekiştire günlerce ödem topladım ayaklanmam 2 haftayı buldu hastanede tekerli sandalye icin yalvardım kimse ilgilenmedi güç bela cıktım elini tutmak istediğim hemşire ayy tutma beni diye bagırdı canım yanıyo dedikçe gelen gecen dikislerime sürekli parmaklarını sokuyordu cocugumu dogurdum 3 saat cıplak kaldı kimseyi almadılar yanıma kimse yok dediler oysa herkes asagıda beni bekliyordu kimse cocugumla beni temizlemedi normal odaya bile almadılar kocama çocuğumu göstermediler üstüne doguma girmeden önce imzalanacak formları imzalamaya calısırken azar işittim hadisene seni mi beklicez işimiz var falan hemşiresinden tut güvenliğine kadar hiç birine hakkımı helal etmiyorum yanlış katta indim kan değerlerim zaten düşüktü dogumda da kan kaybettim göğsüm sıkışıyor nefes alamıyordum ayaga kalktıgımda fenalaşıyordum buna rağmen yardım istediğim kat güvenlikleri bi tekerlekli sandalye vermedi sadece izlediler annem sağolsun hem cocugumu tasıdı hem beni cıkarmaya calıstı büyük konusmak istemiyorum ama bir daha asla dogurmam öyle cok korkuyorum ki artık eşime yaklaşamıyorum psikolojik olarak yaklaşabileceğimi de sanmıyorum 10 dakikada dogurdum 8cmle yattım yarım saat icinde 10 cm oldu cok rahat bir dogumum oldu aslında ama tüm personeller özellikle de ebem kabusum oldu dogumumu kabusa cevirdi