_mmmmellek Xeyale96 Vallah adına çox sevindim özüm doğurmuş kimi vallah 🤭 Sağ salamat böyüt inşallah paşaları sağ əlin bizlərin başına inşallah ❤️
sutlaacc Xeyale96 gözünüz aydın . Çok güzel olmuş yanınızda olması bebişlerin. Darısı bize inşallah 🥰🤲🏻 Sağlıkla büyütün ❤️
Nur-98 Edasu52 benimde tek yumurta ikizlerim 36+6 da doğdular biri 2750 biri 3450 ben son zamanlarda çok muz kaşar peyniri bebeğe çok iyi kilo yapıyo ve kış helvası yiyodum kakaoku sade bunları çok yedim son ayda tavsiye ederim ☺️
Xeyale96 tugbacns çok sağ olun,Allahım sizinde yavrularınızı korusun inşallah,hepimiz sağlıkla büyütelim🤲🏻😇
Edasu52 Xeyale96 aynen ya bende hamile değilken daha çok yiyordum zırt pırt acıkmam gerekiyor normalde ama ben hiç öyle değilim iştahsızım 30. haftada olmama rağmen
Meloki Xeyale96 maşallah 🧿 allahım sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah benimde ikiz gebelik size bir sorum olucak perinotoloji uzmanı tarafından mı yoksa normal kadın doğum uzmanı tarafından mı hamilelik sürecini geçirdiniz
Xeyale96 Meloki maşallah gününüz çok olsun inşallah🤲🏻🥰 normal kadın doğum uzmanı ile devam ettik,sizede güzel doğumlar arzu ediyorum💖
Meloki Xeyale96 çok kararsızım bende ne yapsam bilemedim çoğu kişi perinotoloji tarafından ilerle gebelik boyunca diye sizce napmalıyım
Nur-98 Dygky22 ben yaklaşık 30 kilo almıştım doğumdan sonra hepsi hızlıca gitti eski kiloma döndüm 😌 şimdi yine hamileyim
Dygky22 Nur-98 aman Allahım harika ben de 22-23 filan aldım çarşambaya doğum işallah ben de verebilirim😂