Rabiaturgut4445 Papatyam38 benimde şuan 6 gün gözüküyo bugün gittik ya bende hiç geleceğini düşünmüyorum artık hiç açılma yok dedi cünkü salı randevum var bakalım doktor ne dicek
Papatyam38 Rabiaturgut4445 Alttan baktırmadığım için açıklık var mı yok mu bilemiyorum doktorum 5 martta muayene edecek, bu arada benimde salı günü randevum var inşallah ikimizde güzel haberler aliriz 🤲💕💕
Rabiaturgut4445 Papatyam38 ayy inşallah ya sende yaz mutlaka kilosunu falan da merak ediyorum bu hafta kac olacak acaba bide daha sonra ne zaman gel der acaba cuma falan gel der heralde 40 haftalık olacak tam olarak
Rabiaturgut4445 Sunactn35 hayır canım seninkinin yaramaz oldugunu belirtisi bu 😂 benimkide o haftalarda tepiniyodu öyle 😅
Papatyam38 Rabiaturgut4445 yazarım tabi canım sende yaz, bizimde son kontrol cuma günü pazar da yatışımız olacak hastaneye 😊
Sunactn35 Rabiaturgut4445 vurunca karnım sallanıyo maşşallahh tabi ama dediğin gibi yaramaz olcak herlde ben herkezde öyle sanıyodum 🤣
Rabiaturgut4445 Papatyam38 yarın 39+4 olacak doktor sence ne zaman cagırır 40 olunca gel der mi acaba cünkü haftada bir cagırıyodu hep
Papatyam38 Rabiaturgut4445 genelde 40′ta çağırıyorlar ya da 40′ta yatış veriyorlar bakalım sizinki ne diyecek yarın söyler heralde
Rabiaturgut4445 Papatyam38 hafif sancım cıktı alttan baktı bişey yok yarın 40 olacak yarın yine gitcez ama bence beklicek doktor pazartesi yine cagırır diye tahmin ediyorum
Hllty Rabiaturgut4445 benimde ayaklarım buz gibi başım çatlıyor kusuyorum sabahtan beri bacaklarım ağrıyor
Rabiaturgut4445 Hllty bak öyle olunca sıcak su torbası koy ayaklarına ve corap giy üstünü de battaniye ile ört öyle olunca azalıyo bide üşüttüysen ondan da olur
Rabiaturgut4445 Sunactn35 yok benim çevremdekilerin hep sakin benimki canavar gibi ama dogumda iyi oluyomus kendini güzel itiyomuş bebek
Papatyam38 Gizemmuhammet21 Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun bebişiniz mis kokusunu bol bol içinize çekin💕 nasıl doğum yaptınız acaba 😊
Papatyam38 Rabiaturgut4445 bizde bugün 40 haftalık olduk sabah nişanım geldi şimdide 10 dakikada bir falan belime ağrı giriyor bekliyorum bakalım şimdilik