Zekraa19_ Kızlarrrr hep postlarda 2022 de detaylıya gidenler var hiç 2023 postu açılmamış 🤷♀️🤦♀️ Malum herşeyin fiyatı çok arttı şimdiye kadar perinatoloji bölümüne giden var mı hangi doktorları tavsiye ediyorsunuz güzel anneler 🤰🥰
anayimbenanaaa Zekraa19_ İzmirdeyseniz kesinlikle Prof. Dr. Serkan Güçlü’yü tavsiye ederim. İşinin ehli daha iyisini bilmiyorum
femme Zekraa19_ ben 9 marta yenıbosna vera tıp merkezıne randevu aldım allah izin verirse hayırlısı ile gidicem 750 tl ye fıyat verdıler. aslında fıyatı yuzunden emın olamıyorum bu fıyata kalmadıgı ıcın. arkadasım gıttı o 30 haftalık oldu bıle memnun kalmış . gayet ılgılendıler 30-35 dk baktılar dedı bakalım ne olucak
Yazmelegi_ Zekraa19_ ben yeni randevu aldim doktorumun önerdiği doktorlardan birine 630 tl fiyat verdi
1Gozde1Yusuf- anayimbenanaaa merhaba cok tavsiye ediyolar doktor beyi de ucreti ne kdr ve ne kadar suruyo ulturason
Zekraa19_ femme çok iyiymiş fiyatı falan çoğu yerde 1500lerde hep umarım doktoru falan iyidir perinatolog mu yoksa kadın doğumcu mu bakıyor acaba Gidince tecrübelerinizi paylaşırmısınz?
gamzeliyarim28 femme femme yenibosnada vera tıp mi var ki? Göremedim google da ama iletişim numarası ne acaba😊
Zekraa19_ femme inşallah canım 🥰🥰 Tecrübelerini bekliyoruz 🥰🥰🤰 Bende 22. Haftada gitmeyi düşünüyorum eğer bulabilirsem güzel bir doktor
Gizerkav Ben 9 şubatta gittim özel aktif hastanesine perinatolog eray çalışkan var 1200 muayene ücreti baya güzel baktı her şeyine yakınsanız gidebilirsiniz
Gizerkav Zekraa19_ başiskelede Google a yazarsanız zaten adres konum çıkıyo konumla kolayca gidebilirsiz
Zekraa19_ Gölcük medar hastanesi Sare Doğana gidiyordum bende muayene ücreti çok gelmeye başladı salı günü için ömer doğukan saraç varmış devlette ona sıra aldım ona sorucam eğer yardımcı olmazsa tekrar sare hanıma gitmeyi düşünüyorum