Selin22 Kızlar bi kaç aydır isim arıyorum ikinci kızıma aşırrrrııı zorlanıyorum Sare ismi aklımızda olan ama bi çok olumsuz yorum yapanlarda oluyor topluluk, sıçrayan atlayan anlamlarından biri güzel değil diyen oluyor birde hz İbrahim’in eşi Sare nin çocuğu olmuyormuş çok kıskanç diyip kötü yorum yapıyorlar gerçekten isimden anlayan lütfen bildiğini söyleyebilir mi Arap saçına döndük resmen 😊
Gizzgzz Selin22 isme bişey diyemem ama bir komşum var sare teyze Allah muhafaza yani şeytana pabucu ters giydirir :))
Tugcecv Selin22 bende Mete han koyacağım sürekli hayatını oku koyma falan diyorlar kültürsüz değiliz okuduk herhalde ama ne isim koyarsan koy peygamber ismi de olsa asker falan da olsa kötü hayatlar hep var. ona bakarsak peygamberimizin adını koyuyorlar ama anası babası erkenden ölmüş amcası bakmış bi amcası zaten ebu leheb yani. 3 savaş görmüş taşlanmış ohooo
Elizo Selin22 Sara liya, yada zara Liya koy ikiside çok güzel kız çocukları tanıdıklarım almanyadan 🤚
Kalbiimde2can Isimlerden öyle pek anlamam ama bizim bi tanidigimiz var adi sare ve 2 oglu 1 kizi var 🙂
Tuvvba96 Sare çok hoş bir isim anlamı da öyle, saf ve temiz, ihtiyaç duyulan, güzelliği ve dindarlığı temsil ettiğini duymuştum eğer eminseniz ve istiyorsanız bence rahatlıkla koyabilirsiniz bu ismi.🙏
Selin22 Tuvvba96 Tuvvba96 bende öyle o anlamda diye kulağa çok zarif geldiği için istedim ama bi hevesim kırmadılar değil muhtemelen dinlemeyeceğim 😊
Gizzgzz Selin22 yani bilemiyorum ben genelde maşallah yerine müsait değilim diyorum :)))))) içimden de bana uzak olsun diyorum :)
Gizzgzz Selin22 26. Haftadayım duru koyacaz ama ek isim olarak ıtır düşünüyorum ve ya alemşah bakacağız
Selin22 Tugcecv dimi ya bencede öyle zaten zor bi süreç karar aşaması birde her önüne gelen herşeyi söylüyor insan çıkmaza giriyor oğlum olsaydı Mete Han bende düşünmüştüm🥰
Selin22 Aselhumaninannesi dimi ya öyle bi söylüyorlar ki insan aaa orda mıydın oluyor 😁 kararsız biri değilimdir normalde vallahi kaç aydır benim bile beynimi yaktılar 😂
Tugcecv Selin22 beğenmeyen kendi doğurup beğendiğini koysun valla. İcine ne siniyorsa onu koy millete kalsa ısım bulamayız 😂
Aselhumaninannesi Selin22 öyle olsaydı hocalar ailemlerde konulmicak isimlerden biri olduğunu söylerdi Aleyna kezban gibi isimler zaten yasaklı isim ama Sare ismine iyi hikaye uydurulmuş ona hayran kaldım 😂