Cansuercan Seda54 benimde öylee bi anda firliyorum yataktann bayilcam zannediyorummm.. Soyluyorum cigerlere baskı yapiyo diyolar oyle bisey degil bu acile gttm serum takip yolladilar.. En sonunda bunun pskolojik olduguna emin oldumm :) sinirlerim bozuluyo🤦♀️😂
Cansuercan Anneolacak vallahi yaaa ama anlatsmiyorum istee dua ederken uyuya kaliyorum bisiler napcagimi sasiriyom ilk defa dün güxel bi uyku cekmisim nasil oldu anlaamdm 😀
Tugbaa34 Seda54 ah canım o dönemler kardıyolojıye bile gıtmeyı düşünmüştüm birsey var mı dıye ama zamanla hafıflıyor bn su hiç içmediğim için olabılıcegını doktorum soylemıstı suyu dengeleyınce gecmıstı
Seda54 Tugbaa34 normalde günde 3 litre ye yakın su içiyordum canım ama 1 haftadır Sudan tiksinmeye başladım içemiyorum içebilsem içecem ama sonrası kötü oluyor 😞
Merobebe Seda54 benim de çok olmuştu hatta bir iki gece o kadar sesli nefes alıyormuşum eşim söylemişti 🙃😇😇 normal yani takma kafana
Anneolacak Cansuercan ben uyuyamiyorum en fazla iki saat falan Ilk kaybettigm bebekden dolayi hep bir endise panik halindeyim.. dusunmuyor zannediyomusum meger bilincaltima yerlesmis Daha cok kucuk ne baski yapmasi
Cansuercan Anneolacak herhalde canimm yani uyurken sorun yokk ama bianda uykumdan uyuyorumm noluyosa sonra oluyo aksam olunca ruhum daraliyoo . Yaa ne zorr vallahii zaten heran bisi olcakmis gbi hep bu hormonlardann
Anneolacak Seda54 ugras bulacaz kendimize. Dusunmemeye calisicaz. Sudan bende tiksiniyorum.her ictigmde psikolojk olarak midemi falan tuhaf hissediyorum
Cansuercan Seda54 normalde hava kararincaa hemen nefes sorunu aklima geliyodu dün dusunmemeye calistim telefonla oynadim flm actimm koltukta uyuya kalmisim oyle kalkip yataga gectimm.. sonra gece uyandm tam öyle hissetmeye basladim dua etmeye basladim valla yine uyuya kalmisim ilk defaa rahatsizlik hissetmedim bilmiyorumm ama bi haftadir ozellikle cok yoruldm banyo yapamiyorum suyun altina girince bogulcam gbii
Tugbaa34 Seda54 toparlanırsın canım merak etme o dönemde yenı olduğun için daha cok yasıyorsun sonra hafıflıyor bn suan 27 haftalıgım yavaş yavaş yenıden başladı çarpıntılar