Minik_annee Aden123 memlekette doğum yapacağım için evde olan bütün eşyalarını alicam ama ayriyetten hastane için ne koyacagimi hiç bilmiyorum 🤭
Aden123 Minik_annee onu bende bilmiyorum internetten bakıp böyle Detaylı bir araştırma yapmak lazım ☺️
zeynepmom34 elvinimmm ya benimde yoktu ama depremden dolayı sanırsam stres işte 15 gündür sağ bacağımda batma var yürüyemiyorum
AyFa1608 Aden123 30+2. Çantamız dolabımız hazır. Oruçtan önceki hafta temizlik yapıp beşiği de kurduk mu tamamdır🥲
esiaks Aden123 evet bebeğinkiler hazır hurçlarda. Valize koymadım henüz. Benimkilerde hazır ama hurçlamadım. Valizdr kapalı çok kalsınlar istemedim. Ama iki dakikalık işleri var :)
Anneolmak188 Aden123 herşey tamam ufak ufak yıkamaya başladım kıyafetlerini bu hafta da nevresimi vs yıkayıp beşiğini hazırlıcam canım cinsiyeti ne bebişinin
Anneolmak188 Aden123 erkek kuzum evet ya yavaş yavaş başladım valla bu konuda kaynanam yavaşlttı beni erken erken diye diye ben olsam 26-30 a kadar bitmişti herşeyi tamam ama şükür
Aden123 Anneolmak188 erkenden yapıncada zaman hiç geçmiyor gibi gelicekti belki de , ama şimdi de geçmiyor gibi sanki yıllardır hamileyim ☺️