Aden123 08082022 amin canım inşallah 🙏 çok geçmiş olsun Allah şifasını da tez zamanda versin inşallah baya da pahalıymış Allahtan raporun varmış , sende bitirmişsin herşeyi şükür bişey kalmamış 😌
Busel Aden123 amin insallah canım deterjanlari çok araştırdık hepsinin arkasını okuduk ve çok saki nadir farklar var babayme almada karar kıldık
Aden123 Busel ben doğumumu Gürcistan’da yapıcam canım burda e bebek vb markalar yok Türkiye’nin gözünü seveyim ne istersen var o yüzden kararsız kaldım burda ne alsam diye araştırıcaz artık :)
Aden123 zeynepmom34 maşallah herşey bitmiş :) bende de yeni yeni göğüs altında ağrı başladı neden acaba anlamadım senin neren ağrıyor ?
elvinimmm zeynepmom34 ben çok şükür bu haftama kadar ne bi agri ne bi bulanti.kusma hic bisi yasamadim.insallah seninde ağrıların geçer
zeynepmom34 Aden123 canım benim şuan yatamıyorum sağ bacagım kaslarım kalkamıyorum bıçak batması gibi göğüsümde kaşınıyor benim
Busel Aden123 aa o zaman aynen kuzum sen oraya göre bakın burada olsa dolu şey onerirdim olsun illa bulursun sende güzel şeyleri
Aden123 zeynepmom34 valla bende yatamıyorum bacım sabaha kadar bi sağ bi sol uykuya anca dalıyorum , göğüs kaşıntısı bende de çok . Her halde bu haftadan sonra ağrı sızı çok normal büyüyor artık
Minik_annee Aden123 evet hazirliklar başladı eşyalarını yıkadım utuledim hastane çantası hazirlicam 😍
Minik_annee Aden123 memlekette doğum yapacağım için evde olan bütün eşyalarını alicam ama ayriyetten hastane için ne koyacagimi hiç bilmiyorum 🤭
Aden123 Busel valla bakıcaz araştırıcaz canım mecbur , ama gerçekten ülkemiz ve ülkemizde ki doktorlar paha biçilemez bir kez daha anladım 😓
Mihribankya Aden123 bende 31+1 daha yıkama ütüleme yapmadım hastane çantasıda hazır değil bilmiyorum hemen yapasım var ama bi yandan erken mi çokmu zaman var bekleyince bişey olurmu falan diyorum ☺️
Aden123 Mihribankya bence erken değil tam zamanı bizim haftalarda olan bu zamanda başlamış hazırda durması bence her zaman için iyi canım ☺️ bende önümüzde ki hafta herşeyi bitirmiş olurum inşallah
Aden123 elvinimmm Maşallah ne güzel ben ilk üç dört ay hep kustum o geçti bitti sonra ki iki ay çok rahat geçirdim hiç hamile olduğumu anlamadım bile şimdi ise göğüs altı ağrısı sırt ağrısı Rabbim tüm annelere tüm bebek bekleyenlere yardım etsin cidden çok zormuş
zeynepmom34 elvinimmm ya benimde yoktu ama depremden dolayı sanırsam stres işte 15 gündür sağ bacağımda batma var yürüyemiyorum
Mihribankya Aden123 öyle diyorsunuz doğru valla içim kıpır kıpır yapmak içinde sanki yapıncada zaman çok yavaş ilerleyecek kavuşma uzayacak gibi ☺️☺️ hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🤲
Aden123 Mihribankya yavaş yavaş başlarsın canım ☺️ bende bi an önce dünyaya gelsin istiyorum , amin Canım inşallah 🙏