Cananberat777 Aysenn2211 canım ben bugün doktora gittim kontrole 500 evler Şafak hastanesinde sezeryan doğum 11 bin miş 😕
Bsrsnckl Cananberat777 merhaba safak hastanesinde bir dok mi gidiyorsunuz yoksa disardan bor doktora mi benim dok orda dogum yaptiriyor ve fiyat baya pahali geldi bize
Cananberat777 Bsrsnckl benim doktorum gop kadın sağlığı merkezinde Hasan Fahri İnan bey ama 500 evler şafakta yaptırıyor doğumu dıger doktorların ne kadar bılmıyorum ama benım doktorum 11 bın dedı bana da cok pahalı geldı. 😔
Cananberat777 Bsrsnckl almış basını gıdıyor valla Allah yardımcımız olsun böyle gıderse devlette doğum yapıcam sanırım 🥹
Elaaa81 Pepecura2313 ben ilk 3 ay ona gittim ama enerjimiz tutmadı şimdi albert kazado beye gidiyorum gayet memnunum Babacan biri
Bsrsnckl Cananberat777 sefakoyde rumeli hast var arkadasim gidiyor bende mesafe uzakligi demeyip gidecem heralde sezeryan 5binmis henuz zam yapmamislar ama yapilsa bile 10bini bulmaz diye dusunuyorum
Cananberat777 Bsrsnckl hayırlısı olsun ınsallah rabbım sağ saglım kucağımıza almayı nasip etsin hepımıze 🙏