Mryy01 ben 2 dusuk yaptım kadın doğum dr beni tıbbı genetik polik yönlendirdi orada eşimle bana kromozom testi yapıldı ve bana trambofopaneli testi yapıldı ( bu teste 6 tame gene bakılıyor ) bu 6 tame gende benim faktör ıı genim heterozigot cıkrı ve bu durumda dr evet kan sulandırdıcı ipne kullanman gerek dedi , ben sonucumu aldım Haseki ana bina Şule Yüzbaşıoğlu hemotoloji dr gösterdim evet faktör 2 sende hasarlı kan sulandırdık ipne kullanman gerek dedi düşüklerin o yüzden ,
Ben ardahanda ikametgah ediyorum öğretmeniz burada . Bunların hepsini İstanbul’da tatilde yaptık. Okullar açıldı sonuçlarla birlikte kadın doğum dr gittim ben ardahanda . Oda evet bu test sonuçlarıma göre kan sulandırı kullanacaksın
Gebelik planım varsa coraspirin yada ecopirin kullan dedi
Kese görünce reçete ile ipne yazılıcak
Kalp atışı olunca iğnem rapor olacak dedi
Ardahanda perinatoloji dr yok ben mecburu kadın doğuma gittim , bunların hepsini kadın doğum dr diyor
Amaaa benim imkanım yolda gittim
İmkanım olsatdı perinatoloji giderdim
İmkan varsa gidin derim sonuçlarınızda perinatoloji doktoruna ( bizler cubku riskli gebelik alanına giriyoruz gende hasar olduğundan)
Ben suan sabah hap içiyorum akşam ipne vuruluyorum
Allah’a sukur elhamdulillah herşey yolunda
Allah kimsenin kucağına boş bırakmasın 🌺🌺herşey gönlünüzce olsun
Ben bulunduğum yerde perinatoloji olmadığından takibimi kadın doğum dr yapıyor ama detaylı ultasyon için Trabzon’a gideceğim ona perinatoloji uzmanı gerekiyor ( kadın doğum dr o olanda uzman olması demek )