Mryy01 Merhaba hanımlar bende kan pıhtılaşması var riski gebelik grubundanım o yüzden İstanbul Avrupa yakası önereceğiniz doktorlara ihtiyacım var
Kubracigimm Mryy01 çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🙏 Acıbadem Atakent hastanesinde Prof.Dr.Aytaç Yüksel var. Baya başarılı bir doktor olarak duydum kendisini haberlere de çıkmıştı yaptığı başarılı bir operasyondan dolayı. Aklınızda olsun. Onun harici de pek doktor bilmiyorum açıkçası. Detaylı ultrasonumu yapan Prof.Dr.Recep Has var bir de. Kendi kliniği var. Çapanın doktorlarındanmış kendisi.
mirzam04 Mryy01 bendede kan pıhtılaşması vardı 3 kaybımdan sonra öğrendim pıhtılaşma olduğu netten araştırarak sonuçlarımı alarak başarı hastanesi jalal beye gittim tedavisi sonucu şuan 33+2 oldum bu gebeliğimde erken doğum riski yaşadım serklaj ameliyatı yaptı 20+5 günlükken bu haftalara kadar geldik şimdi riskim devam ediyor her ihtimale karşı bugün çiger geliştirici vurdu yarın tekrar vurucaklar ben kendisinden çok memnunum önce Allah sonra onun vesilesiyle bu haftaya geldik inşallah biraz daha dayanır bebeğim
Turuncubebik Mryy01 pıhtılaşma sonucununuz yani hangi genler? Homozigot mu hetorozigot mu? Yani pıhtılama için özel bir dr gitmeniz gerekmez ki Kadın doğum Dr yapabileceği ayrıca birşey yok ki🫤pıhtılaşma için hematolojiye falm görünebilirsiniz en azımdan ben böyle biliyorum
Mryy01 Sahnedekimadam ona çok iknayım gidicem randevu kovalıyorum onun randevu açtığı tarih bana uymuyor bide aklımda özel olsun diyorum:))
MaviJournal Dr. Züleyha Genç Yücel var Başakşehir kendi muayenehanesi. Çok çok iyidir işinde. Medipol Bahçelievler’de Dr. Derya Gül var o da çok iyi. Bunlar özel olup en iyilerden.
Hilalblc Doktor Mehmet Koç , torun center da kendisi . Bende pıhtılaşma var , üç düşük yaşadım maalesef . Mehmet Hoca ile dördüncü gebeliğimi ilerlettik çok şükür 7. Aya geldik . Çok dikkatli ve süreci iyi yöneten bir doktor
MaviJournal Mryy01 evet o. Ben çok memnunum. Ona gidiyorum. 13 haftalık gebeyim. Giden arkadaşlarım da var. Güler yüzlü ilgili. Özel ama aldığı parayı hak ediyor en azından
Busraaa1014 mirzam04 Serkraj kan pıhtısıyla mı alakalıydı peki yoksa başka şekilde gelişen bir duruum muydu ve nasıl anlaşıldı ?
mirzam04 Mryy01 evet sonuçlarıma göre bir tedavi uyğuladı doğuma kadar oksapar vurucam 34 haftaya kadar coaspirin içiyorum günde bir defa haftaya kesecek coaspirini ben şahsen kendisinden çok memnunum
Mryy01 mirzam04 doktor mutlaka iyidir , başarı hastanesinin temizliği iyi değil diye duymuştum ama belki eskidendir. Birde coraspirin hep aynı saate mi içtiniz?
mirzam04 Mryy01 ben memnunum kaldım gayet temizdi çok ilgiliydi hemşireler doktorum zaten çok iyi güler yüzlü
mirzam04 Busraaa1014 yok alakası yok ikisi ayrı 3 kaybım bebeklerin kalbi durmuştu bu da erken doğum başladı rahim ağzı kısalığı sebebiyle oldum