FatmaAselinAnnesi_60 Queen2 benim bebek hep asağıda ayakları yukarda dedi kafası asagıda dedi Doktorum karnımın Altında hissediyorum bişey demedi hep asagıda hissediyorum ben bilmiyorum dedi inşaallah kötü bişey olmaz 🙄
FatmaAselinAnnesi_60 Queen2 çok şükür canım fazla kalmamiş sağlıklı olsun da önemli olan o Rabbim kimseye evlat acısıyla imtihan etmesin 🤲
Queen2 FatmaAselinAnnesi_60 bende bu gebeliğimi çok çok aşağda hissediyorumya bende çok korkuyorum bugun hastaneye gittim doktor bişey demedi
AyFa1608 FatmaAselinAnnesi_60 canım benimde hep aşağıda hareketleri. Bak 31. haftaya girdik hareketi en fazla göbek deliğine çıkıyor. Kız bebekler aşağıda olurmuş korkma. Annem ben size hamileyken ayağa kalktığımda düşeceksiniz sanardım bacağımdaydınız sanki diyor ablamla benm için.
FatmaAselinAnnesi_60 Queen2 inşaallah tekmeleri Hep asagıda ayakları yukarda bişey anlamadım valla göbüşün de hisseden var ama bn hiç hissetmedim hep altta 29+5 haftalığım hayırlısı artık 🤲
Queen2 FatmaAselinAnnesi_60 maşallah sizinse baya ilerlemiş Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin