Queen2 Meraba kızlar daha dün gibi sanki transfer olmuştum test yapmak için o 10 gün geçmek bilmemişti şimdi son 99 ilk gebeliğim erken doğum oldu bunda inşallah öyle olmaz siz neler yapıyorsunuz nasılsınız benim kızım olucak kısmetse 🥲🥰
2aslan_annesi07 Queen2 masaAllah Allah CC sağ salim kucaginiza almanızı nasip etsin bizimde son 50 gün nasipse☺️
AyFa1608 Queen2 kaçıncı hafta doğdu ilk bebiş? Bizim de son 69 ama erken doğum riski var. Doktor 36-37 arası gelir dedi sanırım o yüzden son 45-50🥲
Queen2 FatmaAselinAnnesi_60 ya maşallah az kalmış sizin nedir cinsiyet birdeee isimmmm düşündünüzmü ben çok zorlanıyorum
Queen2 FatmaAselinAnnesi_60 aslında erken doğum riskim yok ilk gebeliktede öyleydi ama suyum patladı birden 34 haftalıkken sezeryana alındım bundada aynısı olabilir dedi doktor
FatmaAselinAnnesi_60 Queen2 inşaallah sağ Salim Rabbim kucağına almayı nasip etsin küveze aşındı mı bebiş kaç kilo doğmuştu
FatmaAselinAnnesi_60 Queen2 çok şükür canım fazla kalmamiş sağlıklı olsun da önemli olan o Rabbim kimseye evlat acısıyla imtihan etmesin 🤲