tazecikannee 33+1 iz ❤️ Kızlar ilk nstye girdim çok heyecanlıydı sizler kaçıncı haftada ve nasıl geçti
Esraliiii tazecikannee nst iyi hoşta pecete koyarken seyimize kadar açıyorlar ben diyorum koyma abla ben kendim koayrum zaten eve gidince komple üstümü makineye koyup duş alıyorum
Nevaninannesi tazecikannee 36 da girdim ilk kez. Çok değişikti o sesleri duymak🌸 Düzenli ama benim hissetmediğim sancılarım çıktı 🤗 çok şaşırdım ☺️☺️
Eda06 tazecikannee bende 33+2yim salı günü girmiştim. Gerçi ben tecrübeliyim bu ikinci bebişim ama ben nstyi sevmiyorum yat yat her yerim ağrıyo 🤣
Emineedrk tazecikannee kaç dakika beklediniz ben 34 teyim doktorum daha almadı 4 gün sonra randevum var acaba o zaman mı alıcak
Sevilay_1 tazecikannee nstye girecegimizi nasıl belirliyorlar canım ultrasonda belli oluyormu çünkü herkes farklı haftalarda giriyor ondan
Emineedrk tazecikannee 30. Haftamda gittim aslında bende çağırır diye bekledim ama 1 ay sonra görüşelim dedi bebeğimide çok özledim zaten gittiğimde de 34+5 günlük olucak doğuma bişey kalmamış olucak zaten
Emineedrk Esraliiii çocuk zaten yukarda niye o kadar aşağıya kadar koyuyolar bende anlamıyorum eve gelince bu bakıyorum peçete kalmış içimde 😂😂
Emineedrk Esraliiii bende öyle ama hamile taytıyla gidiyorum genelde rahat olayım diye onuda tam katlayanıyolar galiba kalıyo içinde
Esraliiii Emineedrk ben kotla gidiyorum fermuar açıp içe kıvırıyrm ama yine o yapışkanlık nasıl oluyor anlamadım yani bebek nerdeyse gögsümde oralar nasıl batıyor analmadım
Huzurumm_ tazecikannee bir saat önce ilk nst ye girdim ve bende 33+3 günlük hamileyim ve doğumun başlamış dedi doktor takipli olduğum hastahaneye yönlendirdi
prensesovam Sevilay_1 30.cu haftadan sonra sancılar takip ediliyor onun için istiyorlar ama değişiyor ben 30 da girdim
Mommy61 tazecikannee 28den beri erken doğum riskim var 34+1 im her muayenede giriyorum o kadar sıkıldım ki 😄
CmreKsidar tazecikannee 32 de girdim ilk hiç hareket etmedi kızım hep uyudu 33+5im suan ☺️☺️ Bi kere de hastanede yattığım icin 24. Haftamda girmiştim 2 gün ama o zaman küçük olduğu icin pek bisey anlamamıştım.