Zeyzey055 znemre95 ben 170 ve 74 kilo gibi hamile kaldım 8 haftaligim 500 gr almisim…ilk gebeligim de de 78 kilo ile 32. Haftada 94 kiloyla dogum yaptım yemeyin arkadaşlar hamurlu yiyecekler dikkat edin çatlak deforme o bicim tutun bence kafanızı dağıtacak şeyler bulun vitaminlerinizi düzenli alın
Tgcmrt48 znemre95 ben 59 da hamile kaldım 3,5 aylık hamileyim şu an 56 ya düştüm bulantılarım vs devam ediyor
seymamehtap znemre95 1.75 boyum ve 81 kiloyla hamşle kaldım :/ bu kiloyla zaten bi 5 aylık gibi duruyordum artık ne olurum bilemiyorum 😂😂
Sere 1.65 boy 49 kilo ile hamile kaldım 67 ile doğuma girmiştim ilk gebeliğimde. Yine 49 ile hamile kaldım şuan 14+3 haftalık hamileyim 52 kiloyum yine benzer şekilde kilo ile hamileliğim biter gibi geliyor 🤷🏻♀️
Zeliha76 1.62 77 kiloda hamile kaldm çok korkuyorum şuan 9haftaligim oğlumda 21 kilo almistm smdi ne olur bilmiyorum
tgcearici znemre95 ilk trimester genelde hareket kısıtlı oluyor ya benim hiç Bi sorunum yokken halsizlik çok vardı diyetisyen 2.trimester hamileliğin enerjik ayları olarak görülür genelde demişti yeni girdim ama dediği gibi bir tık Bi toparlanma oldu
AsyaCngz55 znemre95 1.65 boyum var 56 kiloyla hamile kaldım bakalım daha bebeğim susam tanesi olduğundan değişim yok