Tgcccc znemre95 kilolu hamile kalmamışsın ki canım kim dio bunu . Ben 175 75 kg ile hamile kaldım göbeğim yağlı bi şekilde kaldım çok şükür sağlık açısından kendimi iyi hissediyorum takılma boyle şeylere
Summerwine znemre95 tabi herkesin kilo farkli yerde toplanır.Destek alırsan,listene uyarsan sıkıntı yasamazsin ama çatlak meselesi çok belli olmuyor.Az kilo alanda catlayabiliyor
Dilekata123 1.65 boyum var 69 la hamile kaldım 74 kg 24. haftadayım ben ikinci trimesterde kusmaya başladım biraz garip oldu o yüzden kilo alamadım çatlamam olmadı ama 26. haftadan sonra oluyormuş en çok doktorum öyle söyledi inşallah catlama olmaz kimsede
EdaZehra znemre95 27 haftalık hamileyim bende 160 boyundayım 64 kilo ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum 😅
cokkasmabeabi znemre95 tabiki olur ne yaparsan yap. İlkinde 51le kaldım 70le doğuma gittim bacağım ve göbeğimde çatlak oldu az az. İkincide 51le başlayıp 65de kaldım belim ve karnım çatladı. Bunda 52.4le başladım ne olur belirsiz ama çatlayacagima eminim
iremsenpli11 Edafmo şu an ne durumdasınız yanlış anlamayın bende 72yle kaldım şu an 100olfum 35hafta olcaz yarın verildiği doğumdan çıktığınızda ne kadar verdiniz vs. Soylermisiniz
Edafmo iremsenpli11 doğumdan çıkıp eve geldiğimde yalnızca 4 kilo gitmişti. Doğum yapalı 17 gün oldu 15 kilo gitti toplam
Glsmbln 1.68 60 kilo ile hamile kaldım 25.haftadayız ve ben nerdeyse 7 kilo almışım sadece göbeğimden alıyorum umarım çocuğa yarıyordur yediklerim yürüyüş yapıyorum spor yapmaya korkuyorum herhangi bir ters hareket Allah korusun bişey olur diye
Bizantion 50 kilo ile hamile kaldım 35+3 şu an 65 kiloyum doğumdan sonra çok sıkı çalışıp vermem lazım 🙄
Nursaygi znemre95 72 kiloyla hamile kaldım şu an 27. Haftada 78 kiloyum şimdilik 6 kg aldım. İlk aylarda dikkat edersen almazsın diye düşünüyorum. Diyetisyenle sürdüreceğim diyosun onunda etkisi olur bence almamanda. ☺️
Meribiri1 Benimde boy 170 hamile kalmadan öncede 69-71 arası kilom gidip geliyordu spora gidiyordum biraz zayıflıyım diye. 30. Haftamdayım daha sadece 4 kilo aldım 74 kiloyum. Hedefim inşallah 80-83 arası kiloyla doğuma gitmek ama nasip
tgcearici znemre95 asıl ilk trimesterde diyet yapılabilir diye biliyorum çünkü bebek şu an depodan yiyor demişti ilk 3 aydan sonra almaya başlamanız normal dedi diyetisyenim 3 aydan önce direk kendine alıyorsun çünkü Ben 80 ile hamile kaldım 76ya düşmüştüm ama tekrar 77.50 oldum 13.haftadayim boyum da kısa 155
znemre95 tgcearici ben zaten 2 kilo verdim ilk trimesterda bir şey yiyip içemiyorum ama hareketsizim de o yüzden daha çok veremedim. Hareket edince de midem bulanıYor zaten 😅
tgcearici znemre95 ilk trimester genelde hareket kısıtlı oluyor ya benim hiç Bi sorunum yokken halsizlik çok vardı diyetisyen 2.trimester hamileliğin enerjik ayları olarak görülür genelde demişti yeni girdim ama dediği gibi bir tık Bi toparlanma oldu