Lolo3434 Hamileanne ben özele gidiyorum bebegim 18. Haftaya kadar göstermedi valla bekledim ama sonudna öğrendik yüzde 99 erkek miş 🤣
Hamileanne Lolo3434 ayy düşman başına mecburiyet olunca elden ne gelir bekliyosun inşallah bende öyle bi durum olmaz 🥴😄
Busra37bat Hamileanne valla devlet kesinlikle söylemiyo hep geçiştiriyor ben 20 haftalık kenn gittim yine de söylemdi bende özele baktırdım ogluşumu özel de öğrendim🥰☺️
binnur64 Hamileanne en son 14 haftalıkken gitmiştim net bi şey söylemedi bana da 17 haftalıkken gel dedi, gün sayıyorum sürekli 17 olsam da gitsem diye 🤷🏻♀️
meva_asil_moms Hamileanne devlette hemen söylemiyorlar bana 16.haftada söylerim dedi ben 15+6 da gittim o zaman söylemişti
Semrayksl Hamileanne ben devlet hastanesi gidiyorum 13. Haftada söyledi cinsiyeti bence doktordan doktora değişiyor benm doktorum çok ilgili en az 15 dakikabakiyor ultrasonla ikiuc kez kalp atışını dinletti
Seross10 Hamileanne iki hamileliğimde de sağolsun doktorum ben demeden baktı bende 12 haftalığım dün baktı tanminde bulundu yine bakıcam 15 gün sonra dedi. Doktordan doktora fark vae sanırım özel hastane doktoru gibi doktorum Allah razı olsun
Ferahkabay Hamileanne ayda 1 sefer gidiyorum zaten ileriki zamanlar sık sık gideceğim 8 aylık olduğumda