Denizarya Bilkentte onerebileceginiz iyi bir doktor var mi?yeliz çolakogkuna gidiyordum doğum iznine ayrılmış yerine gelen hocayı beğenmedim
Hatice-26 Denizarya Bende yeliz hocaya gidiyordum hatta dün gittim. Kesin izne ayrıldığını nereden öğrendiniz.
Denizarya Hatice-26 bugün gittim bayan bir hoca vardı yeniydi karnima bakmaya çalışıyordu doğru düzgün aleti karnima degdirmedii beni bırakıp çıktı bende orada uzanmisim gelip bakacak diye
rncst Ben Zübeyde hanıma gidiyorum bilkentte bi doktor bilmiyorum :/ mhrs’den çıkan doktorları googleda aratıp yorumlara bakarak gidn bnce
rncst Denizarya zübeyde hoca değil 🙈 etlik zübeyde hanım hastanesine gidiyorum. Bende yeni taşındım 2 ay oldu ne doktor ne hastane biliyorum 36 haftalığım kime randevu bulsam ona gidiyorum
rncst Denizarya yok hayr devlet hastanesi özele maalesef güç yetmiyo burda zatn bnim doğuma da az kaldı devleti tercih ettik eski bi hastane ama doktorlae hemşireler ilgili doğumumu da etlik şehir hastanesnde yapcam inşallah
Defnesa Selin yaman Necati Hançerlioğlu birde ismini unuttum 2 isimli bir bayan vardı Eda hanım degilde diğeri bengi gibi bir ismi vardı sanki onlar çok tatlıydı :)
Denizarya Mbc teşekkür ederim.bu hafta bu hocaya gideyim :) doğumdan sonra odalar kaç kişilik tek oda istiyorum çünkü eşim dışında yanımda kalacak kimse yok
Defnesa Denizarya o şansına biraz tek ve 2 kişilik odalar herkes başka kimsem yok sadece eşim var diyor anneniz şimdiden çağırın o zaman demişti ebe herhalde suistimal fazla oluyor
Mbc Denizarya onu bılmıyorum bende ılk bılkente gıdıyodum bu doktoru begenmıstım smdı etlık sehır hs gıdıyorum daha dogum yapmadım 😌😌
minikoglumuz Mhrsden randevu takip ediyorum bulmak çok zor sabah hastahaneye gidip randevu alabiliyor muyuz
minikoglumuz Defnesa doğum yapmak bu kadar zorlaştı mi ya doktor kıtlığı var özele güç yetmiyor zaten