Dra21 nebakiyonkomikmi çok haklısın çok dikkat ediyorum galiba o yüzden böyle oluyor sakınan göze çöp batıyor resmen hafif kahverengi akıntım gelmiş yada akıntım kuruduğu için anlayamıyorum şuan onu takip edeceğim bugün 😞🌸
nebakiyonkomikmi Dra21 O haftalarda zaten öyle akıntı gelebilir ama miktarı artar yada kırmızıya dönerse hemen git canım
sacmalamakizim Dra21 Yok canım bir şey olmaz endişe etme bende 25 haftalık falandim koltuğu katlayim dedim indirirken karnıma çarpmıştı şükür bir şey olmadı.
AyFa1608 Dra21 bişey olmaz canım çok sert vurmadysan. Ben koca göbekle anneme çarptım arkadan ve hızlıydı. Şükür bişey olmadı🥲
Hemdemmm cahillesohbetikestim wallahi bende çok gülmüştüm 😁😁😁bı mesajı kaç defa okumuştum yanlış mı anladım diye 😁
cahillesohbetikestim Dra21 bir şey olmaz kaç kat derinin altında su dolu kesenin içinde çok büyük bir darbe almadıktan sonra bir şey olmaz
elifcicek_07 Allah korusun 20 küsur haftalıkken koltukla sehpanın arasına kapaklandım Allah’a şükür her yerim morardı çocuğa bişey olmadı. Küçüçük daha anneeesiii bişey olmaz 🌺