Dra21 Merhaba 6 haftalık hamileyim karnım az önce kapı kulpuna çarptım bir şey olur mu acaba endişelendim biraz
Hemdemmm Dra21 bende bunu geçen haftalarda yaptım karnımı vurdum doktora mesaj attım kapı koluna vurdum karnımı diye bişi olurmu diye doktorum bana dediki kapının kolu ağrıyorsa ortapediye götür 😁😁😁 bişi olmaz demişti
Dilsay Dra21 Lekelenme ve siddetli sanci yoksa korkma☺️Benden cok kimse carpmamistir o kapi koluna😂Tabii ki bana bisey olmadi diye sizede olmayacak degil.Lekelenme ve sanci onemli dedigim gibi☺️
ArvenMom Dra21 çok yaşadım hala heryere çarparım birşey olmadı şuana kadar evimin merdiveninden de düştüm
Dra21 seyda53 çok şükür bişey yaşamam inşallah kanama veya sancım yok ama vurduğum bölge sanki biraz ağrıyor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum
nebakiyonkomikmi Dra21 Korkma balım bişey olmaz doktor kontrolü ne zaman çok varcmi arasi için rahat ederse gidersin ama bişey olduğunu sanmıyorum herkesin başına gelebilecek minik bı kaza 🌸
Dra21 nebakiyonkomikmi ya çok teşekkür ederim biraz telaşlıyım galiba tanıdığım bir asistan kadın doğum doktoru var ona danıştım dediki daha çok küçük bütün organların onu koruyordur merak etme dedi güldü😂
nebakiyonkomikmi Dra21 Çok telaş yapıyorsun daha yolun başındasin günler geçmez böyle şuan küçük darbe almasi zor ama dikkatli ol tabiki yinede 🌸
Seda3399 Ya bende 18. Haftafayim bazanin kapağından kaldırdım ama sonrasında baya korktum bişey olurmu
nebakiyonkomikmi Seda3399 Bende kaldırdım canım çok kez hiç bişey olmadı ama gerekmedikçe kendimizi yormayalim 🌸
Dra21 nebakiyonkomikmi çok haklısın çok dikkat ediyorum galiba o yüzden böyle oluyor sakınan göze çöp batıyor resmen hafif kahverengi akıntım gelmiş yada akıntım kuruduğu için anlayamıyorum şuan onu takip edeceğim bugün 😞🌸