nur34_ Semagnydi bnde en son 30 da gittim sanirim bu son bir aylik kontrl oluyor muane gununde 35 icinde oluyrm cunku
Semagnydi nur34_ tahminen iki haftaya düşürür beni de 1 aylık takiple devam edelim derse 36. Haftada gidicem bir sonra ki kontrolüme ama ilk gebeliğim olduğunu için çok bilgili değilim 😂
nur34_ Semagnydi hayirlsi olsun inşallah ama iki haftaya dusururse aylik olmz artk bnce ozelemi gidiyosn
nur34_ Semagnydi hi canm o hastanenin dogum ucretini biliyomsn hic sordunmu bn duyguya gidiyrm duygu hastanesine orda yanlis hatirlamiyosam normal 9 bucuktu sezeryan 12 fln
Mommy61 Bazen gaz sancısı da oluyor o ya bağırsaklar sıkışık artık malum, biraz rahat pozisyonda uzan eğer ince giyiniyorsan bi polar bi şey giyin karnın ısınsın rahatlama ihtimali çok yüksek, çok çabuk soğuk alıyoruz çünkü
Semagnydi nur34_ ocak ayında gittiğimde sormuştum normal 6 sezeryan 7 ama şubatta zam gelicek demişti yarın sabah Randevum var tekrar soeucam zamlı halini
nur34_ Semagnydi bizim seçeneklerde o hastanede var bilgi vermiyor lar tlfondan illa orda sormak lzm mutlaka sorup bnada soylermsn canimm
Samira25 Semagnydi karın ağrıması ne kelime ayaklarm ellerm şişdi )) ağrıryor yurumukte zorluk çekiyorum 😔