Deletedmom_116 papatyaseveranne valla bende kilo olsa bende istemem heralde ama bende sadece gobus var😂😂😂 Çok şükür
Lavina Deletedmom_116 yok kız öyle görünmüyor düştü bildiğimiz yer çekimine uğradı olmadı nereme üzüleyim bilemedim ki kalçamamı göğsümemi göbeğimemi çatlaklarımamı yoksa pamuk gibi olan vücudumamı hangisine üzüleyim 😂
yagizegemom papatyaseveranne Burda 20 haftalık hamile olduğum belli bile olmuyordu 20 den sonra kocaman olmaya başladı zaten 😅
Deletedmom_116 Lavina Pamuk vücut ağır bastı 😂😂😂benimkide pamikk oldu eskinin futbolcusuydum ben ahhg
Lavina Deletedmom_116 sorma çıtı pıtı olan vücüt şimdi hayal oldu eskiye bakıp bakıp hüzünleniyorum çok değil 5 sene önceydi 😅
Ahsenveannesi Sila66 ay benimki 22 benimkide bu kadar 😅azcik göbekli gebe kalmanın etkisi de var tabi bende
papatyaseveranne [silindi] 🥲 büyüyenler erken mi diyor büyümeyenler merakla büyümesini bekliyor … 😅🤭😊♥️
papatyaseveranne [silindi] 2.hamileliğim olmasına rağmen hala hissetmedim 🥹 arada bişiler oluyor ama bence bağırsak hareketiydi diyor geçiyorum 😅 unutmuşum bu duyguyu diğer kuzumla 6 yaş farkı olunca ☺️
Ozge56 Sevvl bende ikiz hamileyim 10+1 benim bile simdikten çıktı. Ama çok tatlı gözüküyor 🥲 sağlıkla doğsun
Ahsenveannesi Naznaz123 ay ilk gebeligimde bende böyleydim 8 de anca hafif kıyafetten belli oluyordu ama 2. De herşey çok değişti 5 aylık ama 7-8 gibi😂