Deletedmom_116 papatyaseveranne BEyEFEndi çok iyi ya kendini 18 de zorla gösterdi bağdaş kurup yada bacak bacak üstüne artıp ellinin biri yumruk birini ağzında cigniyo falan 🤣🤣
Deletedmom_116 Sevvl Yahu bide doktor iç karnın dar demişti bana hani darsa benim oğlan nerde 😂😂 düşünüyorum bulamıyorum🤣🙈🙈
Deletedmom_116 Sila66 Ya valla ben ilklerde gaz siskinligini kendimi bebek diye Teselli veriyordum sonra bişey kalmayınca şey oldum 🙈🤣😂😂 daha on gündür bisiler var saolsun 😂😂var biyerde bişi ama bilemedikk
Aysek53 Deletedmom_116 Ben normaldede göbekliydim ama baya yumuşaktı şimdi sertleşti bide top gibi oldu böyle 😂
papatyaseveranne Deletedmom_116 ay vallaaa hiiiiç belli olmasın hamilelikte hiç kilo almadan atlatayım isterdim. İlk hamişliğinde 25 kilo ile doğuma giren ben hep dişimi sıkıyorum yemeyi abartmamak için. Ne kadar az gönüş ne kadar az kilo o kaaaaa iyi 😂
Deletedmom_116 papatyaseveranne valla bende kilo olsa bende istemem heralde ama bende sadece gobus var😂😂😂 Çok şükür
Lavina Sevvl ay maşallah fiziğinizde bozulmamış benim neden kalçam yer çekimine uğradı olması gerek yerde değil resmen popom düştü 😅😂