Merhaba 17. Haftadayım bugün doktora gittim dudak üstünde yarık gördügünü söyledi ve perinatolojiye yönlendirdi detaylı ultrason için yanılma olabilirmi
Damakta yarık
Yeni1_Anne detaylıda kesinleşebilir ama bebek daha küçük yanlış görmüş de olabilir inşallah yoktur
yanlisanlamaama akşama özel bir klinige randevu aldım detaylı bakacak inşallah yoktur 🤲🏻
Yeni1_Anne Yeğenim de detaylı ultrasonda dudak yarıgi çıkmıştı doğduktan sonra ameliyat oldu düzeldi. İnşallah sizde yanılma olmuştur.
GulserenKY öylemi inşallah bişey çıkmaz 😔🤲🏻
Yeni1_Anne inşallah 🤲
GulserenKY detaylı ultrasonda belliydi doktor kesin var dedi sağ tarafta daha belirgindi dudak yarığımız 😔
Yeni1_Anne Doğunca ameliyat olur düzelir inşallah 🤲 Doktor bir şey dedi mi düzelir diye
[silindi]
Yeni1_Anne Geçmiş olsun kuzum İnşallah birşey yoktur
GulserenKY dogumdan sonra ameliyatla düzelirmiş
[silindi] sağlığı yerindeymiş çok şükür ama işte dogumdan sonra ameliyat süreci olacak
Yeni1_Anne benim bebeğim öyle doğdu ultrason da gözükmedi kuzum ama olsa bile korkulacak bir operasyon değil Allah büyüktür bişe çıkmaz inşallah git bi baktır bakalım ne der doktor
[silindi]
Yeni1_Anne Geçmiş olsun 🤲
AnnesiyimM53 inşallah bakalım dogum sonrası önemliymiş ameliyat vs sagolun 🤲🏻
[silindi] teşekkür ederim 🤲🏻
Benimm bebeğime de 17 haftalıkken kondu teşhis mart sonu doğumum var inşallah sağlıkla kucağımıza alırız başka bir sıkıntı olmasında ameliyatını yaptrrz Allah dernanlı dert versin😔
Gzmgzm123 amin canım benim inşallah ben ikinciye gebeyim bebeğim yarık damaklı ve ayakları içe dönük doğdu kromozom bozukluğu var inşallah bu bebeğim sağlıklı gelir
Rabbim tüm hasta bebeklere şifa versin inşallah 🙏
Yeni1_Anne rabbim acil şifalar versin benimde bebeğimde detaylı ultrasonunda kalbinde delik ve sol böbreğin sağ tarafta olduğunu söylediler :( 1 martta çapaya gideceğim umarım tekrar baktıklarında yanılmış olsunlar tek dileğim bu bana da dua edin :( yaşadığınız aynı durumda kuzenimin bebeğinde vardı ama ameliyatla kapandı çok şükür şu an 10 yaşında gayet iyi hiç bi sıkıntısı yok rabbim tüm hasta bebeklere şifa versin rabbim büyüktür içinizi ferah tutmaya çalışın bol dua edin :(
Gzmgzm123 sağlıcakla kucagınıza alırsınız inşallah 🤲🏻