Mariam2 Ben sezaryen oldum ve 15 günü ağrı çektim bence normal daha iyi ve karnım kesik yeri uyusuk hisetmiorsun hem kalıcı hasar
Arzubal nevzatbaskomser spinal doğum için en iyisi zaten genel çok zor sadece dikiş ağrısı çok oluyor uyuşma geçince dediler sonra günlerce sürüyor diyorlar ondan sordum
nevzatbaskomser Arzubal Hayır. Bel ağrısı da diyen oluyor, bende de oldu ama öyle kilitlenip kalcak gibi değil sadece belin o kısmına müdahale edilmiş gibi, tetanoz aşısı yerini hissederiz ya öyle. Eğilip kalkarken dikkat edince geçiyor bir süre sonra
Arzubal nevzatbaskomser güzel bi spinal olmuş sizin ki bir de ağrıyı fazla büyütmemek lazım sanırım aşırı üstüne düşersen daha kötü.o spinal deki dokunma hissi nasıl peki bir de onu sorayım dokunmalar hissediliyor ya
nevzatbaskomser Arzubal İlaç verildikten sonra bir sıcaklık geliyor oturduğum yerde bacaklarımı uzatmama kalmadan uyuşumuştum. Sonra bebeği çıkarırken çekiştirmeler olunca sallanıyor masa onu dokunma olarak hissediyor olabilirler yoksa doğru uygunlanmış anestezide hissetmek mümkün olmaz ki
melike098 S00-00 bende tam tersi sezaryenden korkuyorum oglumj normal dogum yaptim 11 saat suni sancı verdiler hic sezaryen yapın demedim simdi kizima hamileyim onuda normal istiyorum bizim dogamizda var normal doğum bir sıkıntı olmadıkça sezeryan istemiyorum ilkide devletteydi buda devlette olacak Allah nasip
S00-00 melike098 mesela soruyorum normal olan insanlara suni sancı neye benziyor diyorum dudaklarını ısırıp tarifi yok diyor adet ağrısı gibi mi diyorum hayır daha beter diyor e öyle şeyler duyunca az çok ağrı neye benziyor fikir de yürüyemiyoruz bu yüzden daha da korkuyorum
Gorkim S00-00 yap normal doğumunu rahat et çocukta hazır gelecek dünyada milyarlarca kadın normal doğuruyor devlet önermem özele git özel ilgi pilates topununbile verirler
S00-00 Gorkim normal doğum olursa eşim de diyor ki yine sancı çekeceksin öyle ya da böyle boşa para harcamayız e o da haklı para ondan çıkacak sonuçta
bebeklerimveben_ S00-00 Ümraniye afiyet hastanesi 5,5 a sezaryen yapıyormuş hatta orda bölge var orası da uygun ben de çok korkuyordum sezeryan oldum iyi ki de olmuşum ameliyattan sonrada gayet bebeğime de baktım
S00-00 Leylazerr ya bilmiyorum bir yanımda bazen diyor ki ya yok sen yaparsın normali de falan ama sonra aklımın diğer tarafı diyor ki sen ancak böyle düşünürsün yapamazsın skfkskd çelişki yaşıyoruz smdkaks
melike098 S00-00 bana da verdiler suni sanci ama benim açılmam sancim yoktu hiç o an cekiyosun dogunca o kadar rahatliyosun ki sezeryanla da tam tersi dogum sırasında agri olmuyor sonrasında oluyor agrilar sancılar tanidiklarim kac yil olmus doğum yapalı hala dikiş yerim ağrıyor diyor igne yaptiklari yer ağrı oluyor diyir benim dogum bitince hic agrim kalmamıştı tabi kendiniz bilirsiniz
S00-00 busraydnc ya mesela ben bir de şöyle düşündüm mesela balon aldım kapı süsü yaptırdım mesela odamı süslemek falan istiyorum devlette buna her hastahane müsade etmiyor maalesef
Nurasya S00-00 iki tane normal doğum yapmış olarak bence normal engüzeli şimdi üçüncü hamileliğim Allah nasip ederse 37 haftam bitiyor bu sefer bebek dönmedi sezeryan gibi gözüküyor bende hiç istemiyorum dönsün diye bekliyorum normalde bebeğinle ilgilenmek dah kolay o anı görmek güzel sezeryandan korkuyorum bende hiç istemiyorum
Nurasya S00-00 normal sezeryan imkan varsa özel eşin sanki doğummu yapmışta öyle söylüyor uçurumlar var arada ilgi alaka sıfır devlette benim bi arkadaşım devlete doğuma yattı nolcak doğurur çıkarım dedi dayanamadı yarıda imza atıp çıktı özele gitti doğum için kendinizi nerde rahat hissetçekseniz orayı tercih edin
guleserkurtulus S00-00 bende aynı şekildeyim normal gidiyo her şey ama sezeryan istiyorum ayın 3 ünde doğumum var inşallah ❤️