AdaKaranfili 2prensesannesiiii kilcal damar değilde ani haraket edince bacagima kramp giriyor öluyorum .tutulup kalıyor sanki.cok fazla ağrı oluyor. Damarım tutuluyor sanki bacagimda. Bu sabahda oldu kalkamadim yataktan bir süre ☹️🙁😏😢
2prensesannesiiii AdaKaranfili çok zor kuzum allah yardımcımız olsun 🥺 ani hareket yapma sakin sakin kalk otur bana da olurdu böyle ama şimdi dikkat ediyorum karnımda kılcal damar çatlaması olması beni bi tık üzdü🥲
AdaKaranfili 2prensesannesiiii benim bacaklarda mavi yeşil damarlar ortaya çıktı. Çorabını kullaniyorum. Daha da çogalmasin. Geçmiş olsun tatlım.dikkat et kendine😘
Deletedmom_116 2prensesannesiiii İnsallah ya 😥😥Nefes bile alamıyorum Oğluş atağa geçti büyüyecem diye Yemek yiyemiyorum yediğim gidecek yeri yok sanki😂😂İnşallah harita gibi olmam😥
2prensesannesiiii Deletedmom_116 inşallah kuzum evet çok yeme az az sık ye öyle daha iyi olur çok yeyince karın çok geriliyor nefes alacak yer kalmıyor 🥲
Deletedmom_116 2prensesannesiiii Sanki dogurcak misin gibi oluyo😂😂Ahhg gelinde bizi kurtarın minnik tontisler
2prensesannesiiii AdaKaranfili çok mantıklı bende alırım sana da çok geçmiş olsun canım sen de dikkat et 🙏🏻🙏🏻🥲