Sila66 2prensesannesiiii kılcal damar hamılelıkte degıl de bekarken catlamıstı benım kızarıklık yapıyor ınsanda yüzde sıvılcelenme falan bende öyle oldu serum takvıyesı vermıslerdı hamıleyken bilmem ama
AdaKaranfili 2prensesannesiiii kilcal damar değilde ani haraket edince bacagima kramp giriyor öluyorum .tutulup kalıyor sanki.cok fazla ağrı oluyor. Damarım tutuluyor sanki bacagimda. Bu sabahda oldu kalkamadim yataktan bir süre ☹️🙁😏😢
hayalperest2310 2prensesannesiiii bilgim yok üstte kalsın çok geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir 🤲
2prensesannesiiii Sila66 gebelikte tedavisi var mı hayır bacaklarımda vardı ben kan sulandırıcı kullanıyorum bu arada kuzum şimdi karnım çatlamasın diye bio oil kullanıyorum ama baktım ki bugün kılcal damar çatlaması var ufak ufak ilerlemesinden korktum
2prensesannesiiii Sila66 evet benim de öyle kuzum bacaklardaydı ama gebe kalınca baktım karnımda oldu sen gebelikten dolayı hastanede kalıyordun ya o durumunu sordum kuzum nasılsın?
Sila66 2prensesannesiiii he ben kalmıyorum kiiii😊 evde yatış benım canım sureklı yatıyorum bugün sabah esım anlımdan öpünce artık dayanamadım hıçkıra hıçkıra ağladım ağrılarım falan🥹
2prensesannesiiii Sila66 hüüüüü o bende de var ya 🥺🥲🥲🥲🥲 kaburgalarım birbirine batıyor benimde düz yatamıyorum ne sağa sola dönsem kaburgalarım batıyor çok acı ağladım artık sinirlerim bozuldu dikkat et kuzum allah yardımcımız olsun çok geçmiş olsun🥺🙏🏻🌺
Deletedmom_116 Ay kıyamam ya dikkat et kendine 🌹🥺Benimde bacaklarımda var varise dönüyo galiba Çocuk var diyede bişey yapmıyorlar 🥺🥺
2prensesannesiiii Deletedmom_116 🥺🥺🥺 doğumdan sonra varis tedavi yolları bize göründü🥺🥲🥲 hayır sevindim dedim ne güzel çatlamadım kılcal damar çaylamış töbe töbe ya🥲🙈
2prensesannesiiii Deletedmom_116 bu gebelikte her şey oluyor 🥲 kucağımıza alsakta çektiklerimize değdi desek allah bütün gebelere bu sevinci yaşatsın inşallah 🙏🏻
Deletedmom_116 2prensesannesiiii Amin amin inşallah ♥️♥️ o Sanırım catliycam 🥺🥺Karnım çok gergin iki üç gündür ve aciyo kasiniyo