sagyanak yagmurb biz de 39+2 deyiz daha hiç belirtisi yok oğlanın, ben de hepsini yapıyorum ananas da yemeye başladım inşallah zamanlarını bekliyorlar sanırım gelecekler. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💙🙏🏻
yagmurb masenacicek yalancı sancıyı bile hissetmiyorum bu karında sertleşme oluyor arada ama ağrı sancı olmadan sanırım onu diyorsunuz 😀
Senaaaaaaa Oznur-2535 benim de öyle elektrik çarpması gibi oluyor özellikle çok hareketli olduğum günlerde yorulduysam falan
Ebrarakin yagmurb bugün 38 haftalık olduk doktora gittik gidişatı 41 haftayla uyumlu 4 kiloyu geçmiş sancı yok acılma yok pazartesi sezaryene alıyo bizide 🥹🥹
Mommy61 Cgll125 yok yok 2 kiloyu gecerse ciğerleri yetiyorsa pratikte küveze girmiyor korkmayın 34+1 im en gec 37de doğar dedi doktorum 2 haftadır kanalda 2150 gram
FatmaAselinAnnesi_60 yagmurb 38 haftada hamama gitsem açılmam iyi olur mu sıcak su iyi gelir diyorlar ya 😬
Babu yagmurb 37+5 den selamlar 🙋🏻♀️ ama biraz önden gidiyoruz ne olacak bilmiyorum aaçılma ağrı sancı bişey de yok 🙇🏻♀️🙇🏻♀️🙇🏻♀️
CigdemDagasan0 yagmurb ay sorma bacimmmm bende aynı durumdayım. Pelvik kasina doğru yapmadığım hareket kalmadı. Gelmeye niyeti yok benim oğlumun.sona doğru artık dayanilmiyor cidden çıksın artık diyorum 😄😄😄
yagmurb CigdemDagasan0 öyle gerçekten vaktini bekliyorlar ne yaparsak boşa uğraşıyoruz gibi uyku uyuyamıyorum heyecandan vallaa :)
SadeceSenaa CigdemDagasan0 bende atnı düşünüyorum son haftalarda öyle oluyor siz kaç haftalıksınız acaba 😊
fatmanurakcaoz bugün 41 olduk 😁 dün gece başlayan kasılmalar ara ara devam ediyor merakla bekliyorum🌝
Meryemm22 yagmurb Ben 36′dan beri bekliyordum . 39+1′e kadar da tık yoktu . Sonra sabah kahvaltı yaparken sancım başladı akşama kadar sürdü lekelenme oldu hastaneye gittiğimde açılmam vardı . Yani bir anda oluyor . Ben hiç çıkmaz diye düşünmüştüm de çıkıyormuş 😁
yagmurb Meryemm22 ayyy ne güzel Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah biz de o günleri görelim artıık hafif karnım ağrısa mutlu olup heyecan yapıyorum ya içimden çıkmayacakmıs gibi 😀
Mucizemmibekliyorum Dün doktorda hersey yolundaydi ama rahim agzim kisalmaya baslamis iki hafta dayanabilir ama sonrasina söz vermem dedi 34+5 deyim 😭
Sersel_15 yagmurb benimde sertleşiyor gün içinde bide iki gecedir adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum bi kaç dkka sonra geçiyor