bebek_firarda Deletedmom_116 şu anlık sancı gelip gidiyo, iyiyim ama korkudan kalbim çıkacak😂😂tamam yazarım❤️
Deletedmom_116 bebek_firarda Ahg bebde heyecanlandım kendimi gördüm 😂😂 kontrol diye doğurmaya giden 😃❤️
Gunes1919 Nesnes28 merhaba duaniz için çok teşekkür ederim Aminn inşallah önerilerinize bakıcam Allah her anne babaya zamanında sağlıklı sihhatli evlatlarını kucağına almayı nasip etsin kazadan beladan korusun sizede sağlikli kolay doğum nasip etsin inşallah
Senemsu Gunes1919 valla canım ben mevlüt yaparım diye tek yasin aldım bir de her geldiklerinde yok hastanede odada hediye yok evde hediye yok mevlütte hediye valla bir sürü masraf oluyo 😂
hacereskit Gunes1919 ben trendyoldan 10 tanesi 50 küsür bi şeydi indirimde ama çok güzel geldi, sadece hastane için yaptırdım 20 adet, birde küçük pika kutularda badem şekeri hazırlayacağım 🫶🏻
Bebeginehasret Gunes1919 ben ilkinde mevlidde ilk eve gelenlere de yaptrdm bunda yaptrmiycam sadece lokumunu alicam ay para yetismiyor 😀
Bircandeniz Gunes1919 ben anahtarlık yaptırdım ama herkese vermiycem yakın çevreme hatıra kalsın diye
EsraAC Gunes1919 digitalmagnet.net Den yaptırdım bn 3 günde geldi ve güzel göründüğü gibi foto eklemeyi bilmiyorum yoksa atardım fotoğrafını magnetin