CansuBG TugbaL Merhaba pazartesi gitmiştim hcg bakıldı 487 çıktı henüz kese görünmedi yarın tekrar kontrolüm var doktorum folik asitle progestan verdi kullanmam için
yenibirannis TugbaL bende geçen hafta hem gördüm hem kalp atisni duydum çok şükür Çarşamba günü tekrar gorucez ins 😊🥰🙏
cihaninannesi TugbaL benim kaynanam bol elma ye nolur elma bebeğe iyi gelir tutunur diyordu ama gerçeklik payı var mı bilmiyorum . Doktorum da iğne ve fitil başlamıştı kanamam olduğu için
Nefiseovaliiii CansuBG merhaba benim hah 847 çıktı ne anlamda bu anlamıyorum bana gerçekten yardımcı olabilecek var mı
18-z CansuBG benim 1900 de bile görünmedi, görünmezse korkma sakın 🙏🏽 dün gittiğimde kalp atışı ve kese gözüktü 6+2 de 🌸
Beyzasrkya22 yenibirannis biley sormak istiyorum ben 5 haftalık hamileyim ama bisey hissetmiyorum ne ağrı ne bisey normal midir
Goncaulkr cihaninannesi evet doktor bana da günde bir elma muhakkak ye ve yemeğin yanında mutlaka salata ye demişti
eylulmihrasmom TugbaL bugün keseyi gördüm doktor progestan ve coraspin yazdı sata göre 5+3 ultrasona göre 5+1
Zeynebinannesi eylulmihrasmom Protestan ağızdan alınınca yan etki yapıyor devlette yazmislardi ilk sabah akşam demisti tok karnına ben böyle baş dönmesi görmedim sonra pendik medipol Aytekin Hanıma gittim ağızdan alındığı için yan etki yapar ama yatmadan önce 1 adet içersen sorun olmaz gerçekten de çok şükür sorun yasamadim
Comeasli eylulmihrasmom merhaba bende 5+5 coraspin ve pregestoron bende kullanıyorum neden vermis olabilir
-mommm98 TugbaL dahaca gormedim de kanda vermedim pazartesi bekliyorum test yaptım sadece pozitif çıktı birtek o poztifilige siginiyorum😊
Burcu-2910 TugbaL kan verdim günüm 4 gün gecikti 471 di kese için erken haftaya gittiğimde göreceğim inşallah
Cananberat777 Bende pazartesı günü gıttım kan degerım 4000 di kese gorulmedı yarın gıdıcem inşallah görürüm keseyi 🙏😊
YaseminCanCicek21 TugbaL hiçbirsey yiyip içmedim 9 haftalıkken ilk gördüm kese sağlam kanama pıhtı yok dedi doktor benimde çok şükür kötü alışkanlığım yok asitli içicek hariç 🙈 2 aylıktım ayağım kaydı düştüm evde düştüm çok şükür bişey olmadı yiyeceği ekmeği varsa bu dünyada .
Bengebeyim Bende çarşamba günü bekliyorum kan testi için keseyi göre bilirmiyim acaba çok heyecanlı 🥰
AsyaCngz55 Bengebeyim kese genelde 5. Haftada gözüküyor. Birçok kişi 4 te de görüyor ama farklılıklar olur tabi
NidaEray Bengebeyim Benim de beta 735 çıktı sanırım 4 haftalık hamisimmm, kesemiz gözükmedi, haftaya sali bidaha bakacaklar. Ama çok tansiyon dusuklugum var, ve kötü olarakta kanımda enfeksiyon çıktı günlerdir kendime gelemiyorum
Bebekistiyorummm Sat e göre 4+0 hamileyim. Kanda çıkar mı bilgisi olan yazabilir mi. Ve dün implantasyon kanamam gerçekleşti
Amorfati23 Bebekistiyorummm benim gebelik testinde çıktı ultrasonda kese vardı 4 haftalıktı şimdi 7+5 olduk
asimeylmz_1222 Bebekistiyorummm Benimde 4+4 geçen pazartesi kanda beta 330 çıktı ama göremedik bisey ultrasonda pazartesi doktor gel dedi. Kanda çıkar.
Hatice_zngn Bebekistiyorummm Sedagncr Acile gidip kan testi verebilirsin kesin çözüm çıkmaya bilir şuan ama kanda çıkıyo benım ilk betam 67 çıkmıştı 3 gün geçikmem vardı idrarla imkansız pazitif olması Sedagncr