tagrmn23 Melmelo hem özele hem araştırmaya gidiyorum tam anlamıyla kafamda doktoru oturtamadım bir türlü 🤦♀️ 32 haftalık gebeyim
Ahsenveannesi tagrmn23 bende yeni sıra kestim Halit beye 23 haftalığım doktorun takibine girmek için birşey yapılıyor mu
15261526 Tazeanne56 ilk gebeliğimde ona gidiyordum.cabuk geçiştiriyor gibi geldi o. Doğumda da o vardı benim. Kızımın suyu bitti 35 haftalık doğum yaptım. Yani tereddutum var Zeynep hanimdan
Hayriye1234 Tuba00 enerjisi çok iyi geldi. Hastaları tek tek alıyor içeri ben çok memnun kaldım. İlk iki üç muayeneye yasemin hocaya gittim ama o çok hasta alıyor içeri hep bi koşturma içinde. İçime sinmedi o yüzden.
zehrazeynep Tuba00 ben yeni gebeyim ama doğum için yaşam hastanesini düşünüyorum ebeleri hemşireleri ilgiliymiş ilk çocuğumda bunların ne kadar önemli olduğunu anladım dünya hastanesinden sonra😞
Sevdazbyr Bende batmandayim ama daha gebe değilim tedaviye başlamak istiyorum sizce özelde mi devlette mi baslasam buranın yabancısı olduğum içinde bilemiyorum
pelsin72 Sevdazbyr devleti bilmiyorum ama hamile olmak isteyen tüm akrabalarım arkadaşlarım Kemal Coşkun sayesinde kaldılar genelde Kemal coşkunun hastaları gebe kalmak isteyenler görün memnun kalacaksın
Ahsenveannesi tagrmn23 ya ben cengiz beye sora aldım geçen haftalarda direk doktorun kim dedi hiç ilgilenmedi dedim belki Halit beyde öyle yapar 😅
tagrmn23 Ahsenveannesi yok inşaAllah bir sıkıntı olmaz . İster istemez hasta kalabalığı olunca pekte ilgilenmiyorlar o günü bitirmek için çabalıyorlar
tagrmn23 zehrazeynep evet oradaki kadro da iyi . Rabbim hayırlısyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Tuba00 zehrazeynep çok ilgili yaşam hastanesi bu hafta gidicem inşallah tahir Beye memnun kalırım inşallah bu arada cinsiyeti kaçıncı haftada söylüyor