Ozge56 Betsin seni üzmek istemem ama yoktur gebelik diyer testte sanki bozuk yada belki diyeri bozuktur. Sen tekrarla yarın
Patito__ Betsin cnm ilk test bulasmis baya yani yablis cikmis olablr sabah ilk idrarla yapin aksama dogru dusuk betalikr idrar testinde cikmayabilior
Eltur9r Benimde adetimden önce testlerimde böyle olanlar vardı hamile olduğumu hissediyordum ama etrafımdakiler regl olabileceğimi falan söylüyordu. Regl zamanın gelsin kan vermeye git kendi gözünle görmedikce stress yaparsın
Eltur9r Betsin Evet adetden önce gitdiğimde yeni olduğu için kan değerim azdı. Adetim dün geçti bugün gitdim çoğalmış
Motherandbaby_ Betsin Benim de böyleydi geçen ay hemen kan verdim beta değerim 75 çıktı 3+2 haftalıktı inşallah senin de öyledir canım 💜
Betsin Eltur9r ya banada hamileyim gibi geliyor çünkü 3 tane yaptım 2 side silik çıktı 1 tanesi tek çıktı inşallah yeni olduğu içindir
Betsin Cennet_123 ayy Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla kucağına al🥹 Dua edin banada inşallah güzel haberler alırım🥹♥️
TKumsall Betsin Testin üzerini iyi okudun mu benim testimin dışı da bu şekildeydi ama 10 saniye içinde sonuç verenlerdendi onlarda yanılma payı daha az ve çizgi daha net oluyor ama ben 9 gün geciktikten sonra yapmıştım
nidosh Betsin ben silik çizgiyi gördükten sonra kan vermek için 5 gün beklemiştim. Böylece beta değeri çok güzel yükselmiş oldu 900 değeri ile öğrendim size de tavsiye ediyorum. Beklemesi çok zor ama daha çok emin oluyorsunuz.
Betsin Kızlar selam tekrardan sabah ezanıyla tekrar bi test yaptım maalesef negatif o yüzden kan vermedim öğlen 12 gibi uyandığımda tekrar yaptım oda negatif adetimi beklemeye karar verdim o yüzden 🤷🏻♀️🥲