Busece06 Yanıma yancı arıyorum makarna yapcam içimden biri diyo yat aşağı üşenmiyomusun diğeri diyo saçmalama kalk ve ye ve rahatla dardayım şu an 😂
Senemsu Busece06 kız valla az önce yedim hiiç üşenmeyin zaten hamileyken yediklerin kimsenin gözüne batmaz herkese afiyet olsun😂❤️
Busece06 Daisy0000 makarnanın yanında yesem yoğurdu hem bugğn hiç yoğurt yemediğimi hatırladım tamam ben yoğurt yemek için biraz makarna yapıyım kendime…. 😅😅❤️
1234567890asd Busece06 ama bende böyle bol salçalı yoğurtlu mantı ya hayır demem 🤣 uyuyamam diye bir bardak süt içip yatıyorum
Fevehan Busece06 yapmaaa😋😋 bak canım çekecek akşam yemeğinde yaptım koca bir tabak yedim, ama şimdi sana yancı da olasım var. 🙈 en iyisi ben uyku evresine geçiş yapayım yoksa kötü olacak 😅
Senemsu Meloki canım valla ben 18 haftalığım ve her yediğimi her öğün kusarım😂13. haftadan sonra artık kussam da yemem gerektiğini öğrendim inan bir şekilde gidiyor😂❤️
Busece06 Esraliiii üüüfff sende bacım ya öyle hayat mı geçer bee bikere marul çiköfteyle yenir boş yenmez 😂😂
FatmaAselinAnnesi_60 Busece06 ben yiyorum 🤣salçalı makarna yanına çorba birde salata yaptım 🤣onun üstünde meyve yiyip yatacam 😂🤣