Dmrsld Kizlar devlet hastanesinde dogum yapan var mı yada benim gibi yapmayı düşünen bir kaç sorum olucak 🙄 Sancı çektiğimiz süre boyunca yanımıza birini alıyorlar mı es abla anne gibi yoksa yanlız mi duruyoruz
cokkasmabeabi Dmrsld benim zaten refakatcim yoktu sancı odası doğum yaptığım odaydi zaten tektim, doğum yaptıktan sonra da tek kişilik odadaydim o zaman pandemi vardı sadece sezeryana refakatci aliyolardi şimdi normale de alıyorlardır. Eşim eşyalarımı verirken geldi gördü sadece
Biprensannesi Dmrsld merhaba Bursa sehir hastanesinde yaptım doğumumu aliyorlar sancı çekene kadar sadece siz doğum yapacağınız an çatala çıkarttıklarına odadan çıkartıyorlar doğurunca hemen ariyorlar geliyor refakatçin basına 🤲🏻🥰
butterfly4 @Dmrsld hayır canım sancı çekerken kimseyi yanınıza almıyorlar, doğum bittikten sonra bir tane kadın refakatçi yanınızda kalabiliyor, eşinizde belli saatlerde gelir görür, benim böyleydi
Mavisssss98 Biprensannesi merhabalar birkaç sorum olucaktı peki eşimiz sonradan refakatçı olarak yanımızda kalabiliyormu bide plates topu filan kendimiz mi getiriyotuz orada varmi bide kapiya isimli kapi susu asabiliyor muyuz cevaplarsanız çok mutlu olurum 🙏
Semrazeynep Dmrsld selamünaleyküm bende orda yapıcam doğumu ama benim sezeryanla kafamda deli sorular ☺️ Allah hepimizin yardımcısı olsun handi doktora gidiyosun acaba
Asliahmet1212 Dmrsld ben de Sinop devlet Hastanesi’nde yapicam nasıldır bı bilginiz varmı acaba ilk gebeliğim ama daha biz çok yeniyiz 4+4 🥰
Masal12345 Ben de devlet Hastanesi’nde yapacağım işin dışında birini alıyorlar diye biliyorum ama sadece odasına
Semrazeynep Dmrsld bende selda hanıma gidiyorum 37+6 Çarşamba günü doğum olacak ınsaAllah oralarda olursanız ınsaAllah tanışırız
Kapla Dmrsld Ben İzmir çiğli araştırma hastanesinde yaptım normal doğum oldu refakatçı aldılar yani sancı çektiğim zaman biri vardı ama çatala geçtiğim zaman çıkarıyorlar yani ıkınma evresinde
Seda-das01 Kapla hastane iyimiydi peki bana Seyfi Demirsoy yakın orayı düşünüyorum ama Araştırma hastanesi daha iyi diyorlar
Dnzglsm_123 Kapla merhaba bende Çiğli eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum 11 haftalık hamileyim. Stajyerler falan çok geliyor mu bakmaya. Açıklık var mı yok mu diye. En çok bu endişelendiriyor beni.
Tinkipinki Kapla merhabalar ebeler mi giriyor doğuma bu durumla ilgili beni biraz korkuttular siz tecrübelisiniz size sorayım süreç nasıldı 😊
Defnesa Ankara şehir hastanesinde eğer refakatçi eğitimine gelirse refakatçi alıyorlar sancı odasına eşiniz ya da anneniz kız kardeşimiz flan masaj yapsin size diye
Senayl34 Dmrsld benim arkadaşım yaptı ama almamışlar kimseyi içeri o sürede bende devlette yapicam ins alırlar kayınvalidemi alsalar bile yeterli benim için