Gizemnur20 bebislerhakkinda bende 10 haftalık olucam yarın ☺️ ama benim karnında normaline göre büyüme var yani zaten biraz göbüş vardı evlenmeden önce ama değişiklik var
zynpksre Gizemnur20 bende de aynı 2 kilo aldım ve aşırı şiş hissediyorum sanki 5 6 aylık hamile gibiyim🤦🏻♀️
Busimss Gizemnur20 benim oğlumda 15.haftadan sonra başlamıştı ama bu hamileliğimde daha erken şişmeye başladım. 12.haftadayız karnım ve yan karın kaslarım başladı.
BASAKK1 Gizemnur20 Bu kişiden kişiye çok değişen bisey ama benim 14te çıktı kücük kücük 1-2 hafta içinde iyice belirginleşti iç karnın darlığı genişliğiyle ilgiliymiş sanırım
_momsssss Gizemnur20 15 de belirginleşmeye başladı 23+5 iz tam net hamile karnı olduu çatlak yok henüz inşAllah da olmaz ama popo üstü her iki yandda da silik gibi çizikler var
H_a03 zynpksre BNde 4 aylık ama aşırı gerilmiş hissediyorum sanki son aylara yaklaşmış gbi ilk gebeliğim de hiç böyle olmamıştı neden böyle olur ki acaba
Sinemenem Gizemnur20 Merhaba 10 haftalık gebeyim hamile olduğumu dışarıdan anlayıp soruyorlar bence kişiye göre değişiyor
H_a03 Gizemnur20 ikinci hamileliğim 16 haftalık karnım var belli yani hamile olduğum benim hiç iç karnım yok olduğu gbi dışarı çatlamaya bile başladım 😕
Nurcanben Gizemnur20 benim çok çok erken haftalarda direk göbeğim çıktı şuan 16 haftalık oldum hamile olduğum çok net belli