defneemom Gizemnur20 30. haftaya kadar anlasilmiyo bile hamile oldugum,simdide mont falan giyince belli olmuyor 😂 34+4um
Sinem1925 Gizemnur20 15 haftalıkken 5 aylık misin diyen var mı kişiden kişiye değisiyor sanırım iç karnım geniş değil sanırım
Cansr defneemom 34 haftalikken penguen gibi olmuştum 😅 boyum kilom pek yok göbek sırıtıyordu odemden ayaklarımda şişmişti yeni ayakkabılar almıştım öyle düşün eşimin tişörtlerini giyerdim 10 kilo almıştım doğumdan sonra geçti hepsi ☺️
Gizemnur20 bebislerhakkinda bende 10 haftalık olucam yarın ☺️ ama benim karnında normaline göre büyüme var yani zaten biraz göbüş vardı evlenmeden önce ama değişiklik var
Fuhen defneemom çıksın istiyorum ama çıkmıyor tesettürlüyüm bol giyiniyorum birde hiç belli olmuyor diyorum otobüste yer istesem beni döverler 😂😂
Neslihan5521 16 haftalık olduk artık belli göbüş 74 ile hamile kalmıştım 78 kilo oldum kızım belli ediyor yuvarlak olmaya başladı göbüş 💕🤲🏻
Mire Neslihan5521 ayy her şeyimiz aynı bende 74le hamile kaldım 78 oldum kızımla 16. Haftada yolumuza devam ediyoruz
Cansr defneemom inşallah fazla odemden ayaklan şişmişti şeker çıkmıştı bide bende ayaklarım yanıyordu berbattı o günler hiç geçmeyecek sanıyordum
hayalperest2310 Gizemnur20 20 den sonra hafif hafif çıkmaya başlıyor 30 dan sonra ancak dışardan belli etti benim göbeğim 🥰
Neslihan5521 Mire 🤠ne güzel çok sevindim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah prenseslerimizi isim düşündünüz mü acaba çok erken biliyorum ama bende araştırmaya başladım hemen isim 😂😍
Mire Neslihan5521 ada ismi çok hoşuma gidiyor ikinci ismi ada olcak ama ilkine henüz karar veremedim lina ada lavin ada (anlamını beğenmedim ama çok hoş) bakıyorum daha araştırıyorum 🥰 sizin var mı aklınızda