tansudobreva annemlere gitmiştik eşimle gece herkes odalarına yataklarına uyumaya gittiler bizde kendi odamıza geçtik o gün çok akşama kadar eşimle çarşıda yürümüştük çok yorulmuştum uykum da vardı ama üzerimde Bi huzursuzluk vardı Bi yerim ağrımıyo ama uyuyamıyodum yatakta Bi o tarafa Bi bu tarafa dön uyuyamadım sabah 5-6 gibi çok hafif ağrılar geliyordu rahatsız edicek şekilde değil saat 8-9 hala hafif ağrılarım vardı eşim dayanamadı annemin yanına gitti doğuracak galiba demiş 😂 annem geldi ne oldu dedi hafif ağrılarım var dedim ( bu arada annemde hamileydi 2 aydır annemde kaldık beraber doğum yapalım diye) biraz daha evde kaldık kahvaltı falan yaptık adet sancısı gibi ağrılarım vardı hastaneye gittik acile çatı muayenesi yaptı doktor 2 cm açıklık var dedl yatışımı yaptılar sancılarımı çektim 6-7 cm olunca suyumu patlattı hemşire suyum patladıktan sonra ağrılarım daha çok şiddetlendi 9-10 cm de çatala aldılar normalde (7-8 cm de alıyorlar) yaşım 19 ıkınmayı beceremem diye çatala geç aldı doktor 3. Sancı da bebiş geldi dilini dışarı çıkarmış gözlerini kocaman açmış şoktaydı bebeğim😂 hiç ağlamadı ilkin ebeler güldü ama bebek tepki vermiyordu donmuştu (içeride ne yaşadıysa artık😂) sırtına vurdular ses vermeyince sonra popişine vurdular 🤣Bi kaç kere sonra ağlamaya başladı
Çok ayrıntılı oldu galiba 😂🤭
Şu an ikinci gebeliğim 20 yaşındayım daha geçen sene yapmıştım doğumumu