Sakaryali54 Slha valla acikcasi esime diyorm normal dogurcak olsam gidpte ozele o parayi vermem cnki doktor son anda geliyo dikia varsa onu atiyo gerisi ebede yani
Slha Sakaryali54 bende duydum onu iste sansimiza insallh 38 haftalikken dogarlar 40 a kadar da beklemeyz insallh 😅😅
Sakaryali54 Slha amin ins cnm....valla 20 kasimi iple cekiyorm 20 gun once alinms olcak ama kuvoze grmez cigerleri gelisti cnku igne vuruldk kilosuda 3u bulur ay ins sabrederiz o gune kdr
Slha Sakaryali54 bna vurmadilar hc ciger gelistrici ya erken olmazki 20 kasim senin icin 37 inci hafta olur herlde rabbm korusun bebeklerimizi ya inslalh bnmkide grmez kuveze falan bana da dua et olurmu
Sakaryali54 Slha doktora kalsa erken ama inan suan agliyorm agridn esimi bekliyorm gelsn acile gdelm agrim baya can yakiyo korktm bi an
Slha Sakaryali54 bsey olmaz Allhin izniyle yaaa insallh banada haber verirmisnz dualarim sznle insallh vaktinde gelir
Sakaryali54 Slha ah bu yalanci agrilr bebek bas asagi oldugu icin baski yapiyomus bnmde suyum fazla ondan bu agrilr normal dedi oyy ooy kaldi 18 gun...allah razi olsn cnn
Slha Sakaryali54 yaaa bnmde smdi vajinama iki uc kere cok keskin agri grdi mantar icin fitil koudum ya insallh biseu olmaz baklm... ay inslalh 18 gunu agrisz sizisz gecrirsn
Sakaryali54 Slha valla gel tezkere gel dicem artk...gecer ins son gunler gecmiyomua derlerdi valla oyleyms agri sizi sanci olunca cidden zormus
Slha Sakaryali54 bnde sanki aylardir 34 haftalikmisim gbi gecmiyo gercekten ya aglamk geliyo bazen icimden neyse ki insallh bebeklerimizi kucagimiza alimca hersey gececek