Sakaryali54 Basina gelen var mi ? Bu haftalarda yalanci agri sanci ceken vr mi ?? 2gundur baya gunde 3 kere yoklmaya basladi erken dgl mi
Maviii Sakaryali54 son zamanlara doğru artıyor canım, adet sancısı gibi çekiyorum bende, tek yapman gereken şey sıcakta oturup kalkman. ayaklarını belini karnını sıcakta tutman.. maalesef başka geçişi yok..
Sakaryali54 Batinseda erken dogum riskm vr zaten cnm ama duzenlo dgl agrilar yoksa durmaz gderdm bi de karnma bakiyorm sertmi bebek harekt ediyomu dye
Sakaryali54 Maviii valla yoruldm iyice bu ara daha sik oluyo yalanci agrilrmis.adet agriai gbi geliyo kasigimda kaliyo nefesimi kesiyi bazen uzun surmuyo allahtan
Melissak Maviii sıcağın zararını gördüm ben Ocak başında yemek yapıyordum bi 15 dk durdum oyalandım kasılmalarım başladı karnım Ocak’tan ısı çekmiş resmen duşa falan girdimde geçti sıcak sanki sancıyı tetıklıyor
Maviii Sakaryali54 bende 2 gün boyunca çektim canım, ama dediğim gibi sıcakta kalınca geçti şükür ki.. olacak artık ara ara canım, Rabbim yardımcımız olsun
Slha Sakaryali54 bnde adet agriwi cekmeye basladim bgn sanki adet olcam gbi bnde 34+4 um cok sddetli olmasada agri var sanki kanama olcak hissi oluyo bebegmin hareketleride iki gundr azaldi var ama sddetli degil bazn boyle oluyodu iki gun uc gum sakin oldugu gunler oluyodu yine oyledir insallh
Batinseda Sakaryali54 yalancı doğum sancilaridir o zaman bende bu aralar bel ağrısı oluyor kaburgalarim kırılıyor resmen
Sakaryali54 Batinseda evet bn 30.haftadn beri cekiyorm o agrilari suyum fazla bebek hareketlo baya o agri sanci yapiyo.ama tabi hafta yaklastikca insan baya korkuyo tedirgn oluyo kanama olur mu su gelirmi dye.panil atak oldm valla
Sakaryali54 Slha ayniyiz cnm bnde de adet agrisi gbi belden geliyo kasigima giriyo sonra geciyo sanki adet olmusm gbi scaklk hissesiyorm alt tarafmda ama hic bsey yok bana oype geliyo.ay ne bilm paranoya oldm iyice
Slha Sakaryali54 ay soyle iki hafta daha dayansalar yeter ya smdide cok riskli donemde deg8liz demi kndimizi boyle rahatlatablrz 😟
Sakaryali54 Slha valla bn 20 kasima adapte ettm kndimi o gunu goreym sezeryanla al hemen dcem yoruldm yildm tukendm valla agrilardn.
Slha Sakaryali54 bnm sezeryanmi norml dogummu belli degl ilk bebegim ya devlet hastanesi bid3 istege bagli sezeryan yapmazlar herkde keske bnmde kasimin soninda dogsa hemen
Sakaryali54 Slha valla acikcasi esime diyorm normal dogurcak olsam gidpte ozele o parayi vermem cnki doktor son anda geliyo dikia varsa onu atiyo gerisi ebede yani