Berivansarya ne güzel maşallah rabbim korumuş inşallah bizimde hiç bir şeyimiz kalmaz sağlıkla gelir tek duam bu :(

Claire bizimkinin kalbin altında sıvı birikmesi avr dendi sonra kalpte delik var o sıvı kan kalp delikten kan kaçırıyor dendi şuan 1yasina girdi delik icin kontrole gidiyoruz . Böbrek konusunda bir fikrim yok ama açıkçası. Ama organları farklı yerlerde olan arkadaşım var bütün olanları ters örneğin kalbi sagda mesela inşallah sorunsuz kavusursunuz sağlıkla doğar insallah🌸🤲

Elifgoktug1 Çok teşekkür ederim aminnnn 🙏🏽İnşallah en kısa zamanda minik bebeğinizin de hiç bir şeyi kalmaz rabbim şifa versin tüm hasta olanlara 🤲 bunu okuyan hamile kardeşlerim dua edin bana :(

Claire rica ederim amin insallah🤲🌸 Rabbım sizi de korktuklariniza ugratmasin sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 🤲

Elifgoktug1 amin rabbim tüm bebekleri anneleriyle birlikte sağlıkla kavuşup kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏽

Claire bence iyi ve güvenilir bir dr bulup amniyosentez yaptırın , içiniz rahat etsin

5 gün sonra

gulfzlt henüz mm belirtmediler doğduktan sonra belli olacak dediler

bir ay sonra

gulfzlt yaptırmak istemedim sonuç olarak zaten anne karnında herhangi bi ilaç ya da müdahale olmuyor genetik olan hastalıkları öğrenmekten ve sonlandırmakta başka bi yöntemi yok açıkçası bende her şekilde hamileliğimi sonlandırmak istemediğim için öğrenmekte istemedim içimi ferah tutup rabbime dua ediyorum inşallah rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder ve hiç bir sorun ile karşılaşmam umarım rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏽