EbruEgemen1123 Sumeyyekaya şilte dediğimiz yükseklik olsun diye mi canım? Park beşik neye karar verdin? Ben visco yatak almayı düşünüyorum ama önerilere açığım
Sumeyyekaya EbruEgemen1123 daha karar vermedim canim doguma daha cok var o zamana kadr bakarim die dusunuyorm park yatagin icindeki yatak sert oluyo ya o yuzden silte yaptiracam hem bn karsta yasiyorm yün silte olunca daha sicak olur die dusundum
Alinmavi EbruEgemen1123 viscodan ziyade pamuk yatagi oneririm hatta en sagliklisi orta sertlikte sunger. Visco sekil aldigi icin bebek icine gomuluyor omurga gelisimi icin iyi degil. Orta sertlikte sunger yatak bulamadim yaptiriyorlar genelde koltuk mobilya satan tamir eden ama yerlerde bi turlu halledemedim de en sonunda pamuk aldim ugrasmadim. Amerikan pediatri dernegi de orta sert sunger yatak oneriyor internette numarasi bile var sunger sertliginin bi bakin isterseniz.
EbruEgemen1123 Esa çocuk markete bakmamıştım hemen ona bakıyorum sağol canım. Havalar soğudu her zaman çıkılmıyor çarşıya. Gün geçtikçe hamilelik ağırlaşıyor. İnternetten bakmak rahat geliyor bana açıkçası. Daha da zorlamadan herşey hallolsun bitsin rahat rahat bekleyeyim istiyorum. Sanki herşey eksik gibi geliyor bana 🙈
Esa EbruEgemen1123 çocuk market civil e bebek bak canım özellikle e bebeğin sitesinde indirimli olan şeyler bazen mağazasında olmuyo ve buralarda sürekli bi gün o bi gün bu indirimler oluyo ben yeni yıl indiriminden aldım sırada 14 Şubat var sevgililer günü ama her şeyde indirim olabiliyo vaktin varsa o zamanıda bekleyebilirsin ben aldıklarımı çocuk marketten havale ile aldım güvenilir sitede takip görünüyo sms ve mail olarak bilgilendirmeler görünüyo ve müşteri hizmetlerini aradığın zaman çok güzel bilgi veriyolar ilgileniyorlar 🙂
Alinmavi Sumeyyekaya yün terletir o yuzden cok saglikli degil bebek icin ama kars sartlari icin bir sey diyemiyorum eviniz bebegin uyudugu oda her halukarda sicak olur pamuk da dusunun derim
Merveeee Bizde kraft calipso elite aldık park yatağı en genişi buydu ve çok kaliteli duruyo diğerleri hışır hışır çadır gibi, içine de taç uyku seti aldım dün hepsiburada da yüzde 50 indirimdeydi