EbruEgemen1123 Oyun parkı beşik içine uyku seti nevresim yorgan ne almalıyım nereden önerirsiniz? Visco yatak ve park beşik için gerekli olan ne varsa kullananlar bilgi verebilir mi.?
Alinmavi EbruEgemen1123 ben pamuk yatak aldim icine. Siltesi bence de cok sertti cunku. Uyku setini serdim. Bir de nevresim takimi ve yedek carsaf aldim. Nevresimin icine polar battaniye koycam. Bu arada park yataklarin uyku setleri farkli oluyo aslinda karyola icin olanlar olmaz dediler ama aldim gayet ve cok guzel durdu. 70x110 yatagin boyutu nevresimi ona gore asagi yukari aldim kaca kacti hatirlamiyorum ama gayet de oldu.
Esa Canım ben park yatak aldım elele Sleepy play go kendi şiltesi var ama bana sert geldi babynest almıştım park yatağın içine koydum nevresim takımı falan almadım hiç normal yataklı beşik almış olsaydım nevresim takımı alırdım ayrı bi yorganda almadım iki tane kalın Battaniye almıştım zaten yatakta onla yatabilir
EbruEgemen1123 Esa bende babynest aldım iç dış keten kumaş benimki. Onu da kullanırım belki içinde. Sizin dediğiniz park yatağa da bakıyorum hemen. Benim şu an kanz pretty 8022 hoşuma gidiyor park yatakta. Onu sipariş vermek üzereyiz. Kullanan memnun olan var mı acaba. Boyut olarak 70.120 70. 110 önceliğim.
EbruEgemen1123 Esa bizim Nisan başı Mart sonu gibi doğum yorgan almadım yaptırmadım battaniye yeterli olur diye düşünüyorum bende.
EbruEgemen1123 Alinmavi battaniye nevresime uydu mu canım peki battaniye boyutları aynımıdır genelde bu klasik kalın olanlar? Nevresim uyku seti internetten mi almıştın kaliteli güzel bir şey istiyorum bende almadım henüz çünkü
Esa EbruEgemen1123 kullanış olarak bilmiyorum ama kanzlara bakmıştım güzel duruyodu ben daha çok fiyata dikkat ettim internetten yorumlara da baktım kullananlar memnundu çocuk markette yılbaşı indiriminden 300 liraya sipariş ettim 4 günde geldi çok sevdik sadece şiltesi sert bölmeli gibi ayrı bi yatak ihtiyacı var gibi hazır babynest varken onu koydum iyi oldu kullanıp görcez artık ölçü olarak iki çeşit var 70 × 110 ve 60 × 120 ben 60 lik olanı aldım iki katlı fermuarlı giriş var sallanıp sabitleniyo dönenceli alt değiştirme aparatli yanda cebi var ve hafif kolayca sürükleyerek taşınabiliyo ve bana güvenli geldi Kahverengi aldım aynı internette görünen gibi renk tonu farkıda yok kanzda kanz rainer bebek arabasını tavsiye ederim çift yönlü hafif sağlam doğumdan itibaren kullanılıyo 400 Lira gerçekten uzun zaman kullanılabilen sağlam kullanışlı bi araba
Pcdshn İmkanınız varsa yün yatak yastık yaptırın, ince de olsa, hazır yatak üstüne koymalık ince de olur, bebekte gaz terleme yapmazmış..
EbruEgemen1123 Pcdshn yastık bebek omurgası için çok tavsiye edilmez ilk zamanlar diye biliyorum babynest almıştım onun yanında geldi ama kumaşı keten içi pamuklu ihtiyaç olursa o var şimdilik bende
Celosh08 EbruEgemen1123 Ben park besik aldim ama uyku seti ve icine yatak konusunda kararsizim nasil yapsam diye
Alinmavi EbruEgemen1123 uyku setini babymall den almistim battaniyelerini ozdilek ve sirin bebeden nevresimini annem istanbuldan aldi nerden aldi hic sormadim. Tavsiyem bir denuyku tulumu. Baslangic icin bebek basini cevirmiyor kendini kurtaramiyorno yuzden yorgan battaniye ortmek iyi degil aslinda ani bebek olunu sebehi allah korusun o yuzden baslarda battaniye olan ama uyku tulumu gibi de kullanilan citcitli battaniteler var onu kullanicam bir tane de youtubedan cok guzel bir model buldum evde kendim oruyorum icine de yumusacik pazen dikicem ilk aylarda onlari kullanicam yorgani altinda yumusacik dursun diyorum hem guzel gorunuyor. 1 yasa kadar kullanir uyku tulumlarini. Bu arada bu magazalarda sordugum uyku tulumlari hem en az 100 tl hem de cok ince geldi bana ona koysam bile ustunu orterim dedim o yuzden kendim ormeye karar verdim
EbruEgemen1123 Alinmavi biz beşiği alalım da bi ama her şekilde uyku seti nevresim almam lazım sanırım
EbruEgemen1123 Celosh08 biz de park beşiği almadık henüz. Alan varsa nasıl kullanımı içine neler aldılar merak ettim gerçekten bilemedim ne alsam yapsam 😅
Halidemat Bu park yatak ile oyun parkı aynı şeyler mi? İkisini de ilk kez duydum bilgisi olan var mı?
EbruEgemen1123 Halidemat park yatak park beşik oyun parkı aynı şeyler canım katlanıp valiz kadar oluyor taşınabilir
EbruEgemen1123 Esa çocuk markete bakmamıştım hemen ona bakıyorum sağol canım. Havalar soğudu her zaman çıkılmıyor çarşıya. Gün geçtikçe hamilelik ağırlaşıyor. İnternetten bakmak rahat geliyor bana açıkçası. Daha da zorlamadan herşey hallolsun bitsin rahat rahat bekleyeyim istiyorum. Sanki herşey eksik gibi geliyor bana 🙈
EbruEgemen1123 Sumeyyekaya şilte dediğimiz yükseklik olsun diye mi canım? Park beşik neye karar verdin? Ben visco yatak almayı düşünüyorum ama önerilere açığım
Alinmavi Sumeyyekaya yün terletir o yuzden cok saglikli degil bebek icin ama kars sartlari icin bir sey diyemiyorum eviniz bebegin uyudugu oda her halukarda sicak olur pamuk da dusunun derim