55Ozge41 Brcgms11 aynen bende hem kısa hem uzun zıbın aldım ustunede uzun kollu takımlar yeterli olur
MelisBerdo Crescent96 benim de 27+1 tahmini doğum 23 Mayıs gözüküyor ama sezeryan olacak gibi. Ben hastane çıkışı ve bunun dışında 4 adet 1-2 ay ile uyumlu uzun kollu zıbın ve alt aldım. Hepsi çok kalın değil ama çok ince de değil H&M in üçlü yakınlarından tercih ettim kruvaze olanlarda. Bunun dışında 0-3 aylıkları hep yani daha büyük bedenleri kısa kollu ve askılı aldım haşa eksiklerimiz var tam bitmedi ama bu şekilde bir yol çizdim. Ankara da yaşıyoruz haziran sonuna kadar uzun kollu giyer diye düşünüyorum
Crescent96 MelisBerdo ben henuz bişey almadık bu hafta başlıcam almaya istanbul da havalarda belli olmuyor ki insan şaşırıyor
MelisBerdo Crescent96 başlangıç için ince uzun kollu zıbınlar alabilirsiniz. Cigit ve H&M bu konuda çok iyi ancak cigit in kalıpları biraz büyük. Gerisini bence ince almanız daha mantıklı gibi. Yani ben temmuz başına kadar uzun giydireceğim şekilde ayarladım. Hastane çıkışlarıyla birlikte 5 parça uzun üstü var altları da uzun patikli pantolonlardan🌼 üç tane uzun kollu ince tulum aldım yazlık zaten askılı ve kısa kollu zıbın olacak gibi 😍
birprensesbirprens08 Crescent96 28+1 🤍 kalın olmayan uzun kollular tercih ettim Mayıs başı gözüküyor nasipse, bebek temmuz da olsa akşamları üşür diye düşünüyorum ince altlar falan tercihim 🌸
Crescent96 birprensesbirprens08 ne çok mayıs annesi varmıss💕 zıbınlarda uzun takımlarda uzun mu aldın acaba☺️
birprensesbirprens08 Crescent96 ahaha evet çok var 🐣yaz için kısa tulumlar aldım, yenidoğan için uzun tulumlar, takımları da uzun aldım zaten az giyiceği için doldurmadım 🌸 çıtçıtlı body olarak da askılı, yarım kollu, uzun kollu karışık aldım ayına göre 🌸
Crescent96 MelisBerdo H&M çok tercih etmiştim oğlumdada cigit hiç almadım mağazasından bi bakayım 2 şekilde almak daha mantıklı gibi☺️
Gamzeeris elvinimmm elvinimmm evett yaa zaman gecmiyo resmen 😊bende 3 haftada 1 gidiyorum ama artik sıklasır herhalde. 15 nisan 5 mayis arasi dedi banada dogum icin
elvinimmm Gamzeeris uygulamaya gore 2 mayis gözüküyo ama Doktorla hic konusmadim bu sefer gittigimde sorayim
Sellnnm Merhabalar 26+1 mayıs sonu gibi dedi doktor bende çok kararsız kaldım kıyafet alırken penye uzun kollu aldım genellikle ilk zamanlarda korumak lazım.. 😇
Leilani Crescent96 ben ikisinden de aldım. Kısa kollu için de yanına bir iki tane hırka aldım üşürse onu giydiririm diye
Yasemini1665 Hem uzun hem kısa zıbınlar altları ince tercih ettik 22 Mayıs olarak gözüküyo normal gelirse ama Şuan sezeryan pozisyonu var kızçemde bakalm hayırlısı 27+4 olduk