Medd Merhabalar 16+5 haftalığız düşük riskim var ilk gebeliğim çok korkuyorum 🥹 Sizler yaşadınız mı bu durumu önerileriniz neler canım annişler?
Sevvl Medd neden rıskın vsr canım ilaç kullanıyor musun aslında haftan düşük için ileri başka bir riskin mı var
tubimom Medd bende şu an 14+2 ikinci gebelik yüksek düşük riskim var kanama olasılığı çok yüksek dedi progestan kullanıyorum ağrı çok oluyor kasıkta yürürken fln
Binnur-cam Medd korkma canım hepimizin kanaması oldu benim ilk başlarda olmadı 29 haftamda oldu düşün şükür 32+2 olduk .. İstirhat et ilaçlarını düzenli kullan bol su birde Rabbime güven başka yapcak bişi yok .. Sağ salim gelsin inşallah 🤲
Medd Sevvl kahverengi lekelenmem oldu onun için gittim doktora düşük riskin var dedi iğne verdi bir tane vurundum onu, progestan içiyorum ek olarak da 🥹 yolculuk yaptık bir de ev işini çok yaptım sanırım ona yordum bu durumu ama bilmiyorum
Medd Sevvl sürekli yatıyorum, cinsel ilişkiye girmiyoruz, ev işi yapmıyorum, ağır kaldırmıyorum başka yapmam gereken yemem içmem gereken bi şey var mı peki 🥹
Medd Sevvl çok teşekkür ederim iyi ki bu platform var işimiz gereği hem benim ailemden hem eşimin ailesinden uzağız her şeyi diyip üzmek istemiyorum uzaktayken onları da, sürekli bir yerlerden okuyup kendimi doldurmak da istemiyorum kuruntuyla burası çok iyi geliyor 🙏🏻
Burcu001 Medd benimde sizin gibi oldu bende 13+2 deyim kahverengi lekelenmem oldu doktor gel deyince gitti hemen. iğne yaptırdım bir tane bir de progestan fitil başladı dünden beri 10 gün istirahat verdi evde yatıyorum. Benim plesantanın aşağıda olduğunu söyledi size bir şey dedi mi
Sevvl Medd ooo kuzum sakın bakma banada neler dediler zehır oldu hamıleleogım asla okuma görme duyma yoksa çok yıpranırsın, iğne felaket ağrı yapar 9. Haftadan beri bı hafta bıraktık artık neler çektim düşün 😂
Medd Burcu001 herhangi bir şey demedi bana sadece ultrason ekranında simsiyah olması gereken yerde arka planda, dalgalanma olduğunu söyledi ve gösterdi 2 hafta sonra kontrole gel dedi bir de rahim ağzın çok dar dedi
Medd tubimom iğne çok etkiledi beni kalçam böyle ağrılı dönerken yatakta yatıp kalkarken canımı acıtıyor
Sevvl Seydusss benım hep riskim vardı canım ikiz hala erken doğum rıskım var ama artık biraz daha rahatladım tabiki
Medd Binnur-cam çok teşekkür ederim rabbim herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah, sevgiler 🙏🏻🎈