KumsAlyaa Aslan04 Bebeğinizin kilosu kaç çıktı kaç gündür sizi merak ediyorum soruyorum cevap vermiyorsunuz ?
Nezosikra 09-11-22 rabbim yardımcın olsun canım sağlık olsun umarım düzelir hersey hızlıca orda sen iyisin ya bebeğinde iyidir inşallah
09-11-22 Nezosikra çok şükür halimize çadırda kalıyoruz ama buna da şükür dün gittim gördüm bebeğimi çok şükür sağlıklı 🤲🏻
Aynenkanka mylittlebabym ayy 7. Koğuştaki mucize 🥰 duyduğumda ben de bayılmıştım bu isme adıyla yaşasın ♥️♥️♥️
Sena-cy00 Benim bebişinde cinsiyeti kızmış nasipse Ahsen koymak istiyoruz adını ☺ Hem Kur’an da geçiyor en güzel anlamında hem de eşimin adı ahmet benim adım sena birleştirince Ahsen çıkıyor diye düşündük 🌸
Summerwine mylittlebabym bu ismi ilk 7.koğuştaki mucize filminde duymuştum.Kesinlikle çok güzel bir isim 🥰
mylittlebabym Summerwine bende orda duyduktan sonra eşime ne güzel bir isim değil mi çok naif felan demiştim. Sonra kız olacağını öğrenince ilk aklımıza gelen o isim oldu direkt o olsun dedik :) İnşallah kızım da ordaki küçük kız gibi güzel,akıllı,sevimli olur :)
Summerwine 09-11-22 Lilya ismi bence çok hoş🤩 benim kızımın ismi de Umay olacak onu da söyleyebilirim 🥰