09-11-22 Cinsiyetiniz bugün ogrenicez inşallah ama içime kız doğuyor isim önerileri alalım hepimize fikir olsun ama değişik isimler 😍
mylittlebabym Ova.🤍 Benim kızımın adı :) kimse de olmayan hiç duyulmamış:) Umarım ismi gibi sakin,ferah,gönlü geniş, hayatı engebesiz olur :)
Armess_loya mylittlebabym OVA🧿❤️ anammm ne kadar tatlı isim çok güzel sağlıkla doğsun doğa harikası olan ova, Minik ova da, ailesine vatanına da güzellikler katsın❤️
Aynenkanka mylittlebabym ayy 7. Koğuştaki mucize 🥰 duyduğumda ben de bayılmıştım bu isme adıyla yaşasın ♥️♥️♥️
Summerwine mylittlebabym bu ismi ilk 7.koğuştaki mucize filminde duymuştum.Kesinlikle çok güzel bir isim 🥰
Nezosikra 09-11-22 öğrendin mi canım neymiş cinsiyetiniz benimde içime kiz doğuyor bende bakıyorum hep isim postlarına 3 kızım var büyük babaanne adı nezahat❣ikinci ikra nida❣üçüncü Elif ❣suan tekrar hamileyim de bakalım sanırım buda kiz bende postlara bakıyorum ne koysak die
09-11-22 Nezosikra malesef ogrenemedim deprem bölgesinde olduğum için hiçbir hastane yok sahra hastanesine gittik bakmadılar yine öğrenemedim:(((
Binnur-cam 09-11-22 Ben "Neva "ismini ilk duyduğumda cok tutulmuştum hoşuma gitmişti kızım olucak Allah nasip ederse Neva koyucaz ( refah mutluluk ses ahenk anlamında farsça bi isim ama kuranda da geçiyor ) 🫠
Babyykmz 09-11-22 avesta Mekselina Ben mekselina diye bir kiz gordum kucuk okullu bir kız rus kizlari guzelligindeydi isminede bayildim anlamida cok guzel 😍 kizm olursa bu iki isimden birini koyabilrim bende sizin gibi pek duyulmamis nadir isimleri seviyorum.
Nurdan06 09-11-22 kizimin adi alya dua olucak allah nasip ederse Simal hem kuranda vakia suresinde gecio anlamida kuzay bati yildizi demek 😘
Nezosikra 09-11-22 rabbim yardımcın olsun canım sağlık olsun umarım düzelir hersey hızlıca orda sen iyisin ya bebeğinde iyidir inşallah