Kubrabsyg45 Anlayan var mı acaba , aşırı sıra var ve bekliyorum merak ediyorum. Zaten bebek hiç durmadı sürekli kağıt yırt yeniden yap derken anca bu kadar oldu
Kubrabsyg45 hunilimom yüksek ihtimal cekemedi düzgün ya , sancı ağrı hissediyorum aslında ama bilmiyorum ya 🥺
Kubrabsyg45 Mervekara5 aç da gittim tok gittim bikere düzgün nst olmadı inan 🤦 geçen 1 saat 10 dakika kaldım nst de vallahi. 3 hemşire geldi bıktı gitti 🤦
Kubrabsyg45 Mervekara5 normal çıktı canım , açılma çatı muayenesi sordum ama yapmayız biz dedi acil bakarmis 😒
Kubrabsyg45 Mervekara5 ama ya elverişli değilsek bide o var. Arkadaşım benim gibi zayıf falandı herkes diyordu kolay doğum yapar doktor direkt çatın çok dar yapamazsın dedi sezeryan oldu. Korkuyorum bu yüzden. Baksa olabilir dese birkere rahatlariz
Mervekara5 Kubrabsyg45 ya onda bende senin gibi düşünüyorum. Ayrıca olmayacağını bilsek bari kendimizi sezeryana hazırlarız ama yok hiç bisey bilmiyoruz şuan
Mervekara5 Kubrabsyg45 bana şey dedi ama bak cumartesi vajinal muayine yapıcam dedi ama çatı muaynesi değil o dedi. Kanaman falan olabilir ondan sonra dedi hiç hoşlanmadım öyle demesinden de nişanım falan gelsin diye mi acaba
Kubrabsyg45 Mervekara5 o ne demekmiss ya , keşke detay öğrenseydin. Bence nişan ile alakalı değil bu. Ya açıklık muayenesi olur bildiğim